Marja Hintikalta vedettiin matto alta tv:ssä ja pian paikalle rynni lauma paidattomia miehiä – paljastaa Instagramissa, miltä yllätys tuntui

Juontaja Marja Hintikka sai Scandinavian Hunks -miestanssiryhmältä elämänsä yllätyksen kesken työpäivänsä.

Marja Hintikka sai mojovan yllätyksen Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

13.3.2022 20:29

Sunnuntain Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -jaksossa sarjaa juontava Marja Hintikka sai kokea elämänsä yllätyksen. Hintikan rooli ohjelmassa muuttui totaalisesti, kun hänet kiskaistiin kesken työtehtäviensä yllätettävän penkkiin.

Yllätyksen junailussa auttoi muusikko Leri Leskinen, joka paineli lavalle Esko Eerikäistä esittäen. Kun Hintikka tajusi, ettei kyseessä ollutkaan Eerikäinen, ymmärsi hän välittömästi mistä oli kyse.

– Ei, ei, senkin sika! Ei näin saa tehdä, Hintikka parkaisi tv:ssä.

– Arvaa, mikä kysymys mun on pitänyt kysyä sulta vuoden ajan? Pidätkö sä yllätyksistä? viime vuonna Hintikan yllättämäksi ohjelmassa tullut Leskinen kysyi.

– No en pidä, Hintikka täräytti.

Leskinen oli konsultoinut yllätykseen Hintikan puolisoa Ilkka ”Ile” Uusivuorta ja mukana oli myös Hintikan pitkäaikainen ystävä Anna-Maria Balk. Hintikka ja Balk tutustuivat nuorina ja viettivät paljon aikaa yhdessä parikymppisinä.

Ystävykset kävivät tuolloin usein katsomassa Hunks-tanssiryhmää Hotelli Vantaassa ja myöhemmin Hintikka järjesti Hunks-polttarit ystävälleen, mutta tämä oli vessassa juuri yllätyksen aikaan. Niinpä Balk joutui keskelle Hunkseja morsiamen sijaan.

– Ajattelin, että nyt olisi aika maksaa takaisin, Balk myhäili tv:ssä ennen Hintikan yllätystä.

Kun menevä esitys alkoi, liikuttui Hintikka heti. Pian lavalle marssi paidattomia miehiä ja Hintikan liikutus muuttui hämmästykseksi ja nauruksi, kun hän tajusi joutuneensa keskelle Hunksien show’ta.

Seuraavaksi oli vuorossa vielä villimpää menoa, kun lavalle pamahti palomiesasuisia tanssijoita.

– Eikä, Hintikka parkui.

Sunnuntai-iltana Hintikka julkaisi Instagram-tilillään kirjoituksen, jossa hän kertoo tunnelmistaan yllätyksen jälkeen. Hän kertoo, että tilanne tuli hänelle täysin puskista kesken aivan tavalliselta vaikuttaneen työpäivän.

– Kun ihmiseltä vedetään matto totaalisesti alta kesken työtilanteen, ja tätä yllätystä on valmisteltu rakkaudella kuukausia – käännetty jokainen kivi ja kanto ja kehitetty 1 000 peitetarinaa, jotta mikään ei paljastuisi... Niin eihän siitä voi tulla kuin jotain hullun ihanaa! Hintikka kertoo.

– Ja aivan ihmeelliseltä ja liikuttavalta, että minun vuokseni on nähty sellainen vaiva, hän jatkaa.

Hintikka kiittelee kirjoituksessaan ystäviään ja kaikkia, jotka mahdollistivat uskomattoman yllätyksen. Juontajaa ihmetyttää kuitenkin edelleen se, miten esitys saatiin toteutettua niin, ettei hän aavistanut mitään.

– Ja kiitos Leri & koko AMAZING Laulu rakkaudelle -tuotanto, että käänsitte kaiken ihan solmuun siellä kulisseissa, etten vaan ikinä arvaisi mitään.

– Kysyn vaan että MITEN? SIIS MITEN??? Koska ”Hintikkaa ei pysty kusettamaan” – kuten tiedätte. Mutta te pystyitte! Respect! juontaja hämmästelee.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi sunnuntaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?