Krista Siegfrids ja tanssipari Anssi Heikkilä pettyivät sunnuntain tuomaripisteisiin – ”On epäreilua, että meiltä vaaditaan niin paljon”

Tanssii tähtien kanssa -kisassa menestystä aiemmin nauttineet Krista Siegfrids js Anssi Heikkilä saivat sunnuntaina omasta mielestään alhaiset tuomaripisteet siihen nähden, että tanssi sujui erinomaisesti. Tanssiparin mielestä tuomariston rima on erityisen korkealla juuri heidän suhteen.

Krista Siegfrids ja Antti Heikkilä saivat omasta mielestään kehnot tuomaripisteet.

15.11.2021 18:30

Viikko toisensa jälkeen suitsutusta tanssitaidoistaan saaneet Krista Siegfrids ja hänen tanssinopettajansa Anssi Heikkilä olivat pettyneitä sunnuntain Tanssii tähtien kanssa -illan pistesaaliiseensa, joka oli kymppeihin tottuneelle tanssiparille heidän mielestään alhainen: 24 pistettä.

– On vähän epäreilua, että Kristalta vaaditaan kyllä nyt tosi paljon, Anssi Heikkilä kritisoi tuomaripalautetta.

– Krista on toki tuonut sellaisia wow-efektejä tuomaristolle jo alkuvaiheessa, että sen wow-efektin luominen on entistä vaikeampaa. Mutta mielestä tanssimme tänään todella hyvin. Oma fiilis ja tuomaripisteet eivät nyt kohdanneet, Heikkilä jatkoi lähetyksen jälkeen.

Siegfrids myöntää itsekin, että hänen on vaikea yllättää tuomaristo kaiken sen jälkeen, mitä hän on jo kisassa itsestään ja taidoistaan näyttänyt. Silti hän toivoo, että tanssit arvioidaan hyvän tekniikan perusteella.

Kaksikon samba ei saanut tuomaristolta aiemman kaltaista suitsutusta.

– Mielestäni meillä oli sairaan kiva tanssia ja samba meni mielestäni tosi hyvin. Toki onhan se niinkin, että kaikki tanssit eivät ole yhtä helppoja teknisesti, mutta mielestäni osasimme tämän tanssin.

Kaksikko tanssi sunnuntaina sambaa Taki taki -kappaleen tahdissa ja ilahdutti yleisöä myös Leijonakuningas-elokuvasta tutulla Hakuna Matata -jivellä.

Leijonakuningas-tarinasta tutun kappaleen tahdissa tanssittu jive riemastutti studioyleisöä.

Lähetyksessä koetun pettymyksen jälkeen tiukka tuomarilinja sai Siegfridsin myös sisuuntumaan.

– Onhan se hyvä, että annetaan myös kritiikkiä, sillä haluan antaa ensi sunnuntaina kunnon revanssin!

Tuomareiden kritiikistä antoi illan aikana palautetta myös Aki Riihilahti ja tanssipari Katri Mäkinen. Riihilahti kokee, ettei hän saa lainkaan kannustavaa palautetta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?