Chisun kampaus Vain elämää -jaksossa aiheutti ennakkoon kohun: tältä näytti kampaus Suvi Teräsniskan päivänä - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Tältä laulaja Chisun valtavan kohun aiheuttanut lettikampaus näytti tv:ssä

Laulaja Chisu pahoitteli jo etukäteen kampaustaan, joka nähtiin perjantaina Vain elämää -ohjelmassa.

23.10. 23:04

Suositussa Vain elämää -ohjelmassa vietettiin perjantaina Suvi Teräsniskan päivää. Jakso oli poikkeuksellinen, sillä siitä oli jo etukäteen kohistu sosiaalisessa mediassa.

Laulaja Chisu nimittäin pahoitteli jo etukäteen kyseisen jakson kuvauksissa tekemäänsä virhettä. Virheellä Chisu tarkoitti pikkulettikampausta, joka hänellä oli päässään kuvauksissa. Chisu arvioi pikkulettikampauksen olleen kulttuurista omimista.

– Suvin päivänä (joka esitetään 22.10.) mun kampauksena nähdään braids -lettikampaus. Nyt kun olen perehtynyt asiaan, valitsisin kampaukseni toisin. Yhteiskuntamme eriarvoistavissa rakenteissa tuo kampaus mun päässä ei vaan ole ok. Kaiken tän haluun nyt tuoda esille ja pyytää anteeksi tekemääni virhettä, Chisu kirjoitti.

Alla näkyvistä kuvista näet Chisun lettikampauksen.

Perjantai-illan Vain elämää -jaksossa Chisu esitti tulkintansa Suvi Teräsniskan Vaiettu rakkaus -kappaleesta.

  • Voit kuunnella esityksen artikkelin alussa näkyvästä videoikkunasta.

Chisun taannoisesta päivityksestä nousi nopeasti iso puheenaihe, ja somessa keskusteltiin kiivaasti kulttuurisesta omimisesta. Laulaja kertoi joutuneensa sittemmin poistamaan kommentoinnin käytöstä, koska päivitykseen kertyi niin paljon asiattomia viestejä.

– Moikka! Eilisen postaukseni kommenttikenttä meni lopulta sen verran asiattomaksi, että jouduin sen sulkemaan. Erilaisia mielipiteitä saa ja kuuluu olla! Tehdään parhaamme, että keskustelu pysyy asiallisena.

– Voikaa hyvin. Palaan asiaan vielä, Chisu kirjoitti.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?