Hans Välimäki käyttäytyy rumasti ohjelmassaan – tässä tv-viikon topit ja flopit - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Hans Välimäen käyttäytyminen ottaa päähän – tässä ovat viikon parhaimmat ja kököimmät tv-ohjelmat

IS Tv-lehti rankkasi jälleen tv-viikon tarjonnasta kiinnostavimmat ja väsyneimmät.

21.10. 11:50

Topit:

Latela 6.0, TV5

Viitoskauden lopussa Latelan ukot olivat sitä mieltä, että tv-julkisuus saisi jäädä siihen. Toisin kävi, mutta talli vaihtoi tallia Yleltä Discoverylle. Nyt TV5:llä nähtävissä uusissa jaksoissa Lauri ”Late” Huttusen ja kumppaneiden sähläys on onneksi entisellään.

Latela tuo hyvän mielen.

Vaikka ei jakaisi nokialaisäijien rasvankäryistä maailmankuvaa tai olisi kiinnostunut autonrassauksesta, kaverusten värikkäässä kielenkäytössä ja armottomaan naljailuun perustuvassa ystävyydessä on jotain vastustamatonta.

Succession, HBO Nordic

Successionin kolmas kausi jatkui pandemian aiheuttamasta tuotantotauosta huolimatta saumattomasti suoraan siitä, mihin oli jääty: Kendall Royn (Jeremy Strong) pudottama uutispommi ajoi mediayhtiön adrenaliininhuuruiseen kaaokseen ja suvun perimystaistelun avoimeen sotatilaan. Parasta mitä tv:stä rahalla saa.

Kendall Roy (Jeremy Strong) ei enää pelkää haastaa isäänsä sukuyhtiön johdossa.

Flopit:

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Nelonen

Hans Välimäen ilkeily poloisille ravintolanpitäjille viikosta toiseen on saavuttanut huippunsa. Lopussa halataan ja liki kyynelsilmin kiitetään, miten alussa kuppilan haukkunut Välimäki sai asiat paremmiksi. Kaiken somerähinän ja yhteiskuntaa riivaavan huonon käytöksen keskellä tätä tyylilajia ei jaksaisi rentoutuakseen katsella.

Maid, Netflix

Tässäpä sarja joka tuo lisää synkkyyttä syksyn pimeyteen. Lisäksi juoni on hitaasti etenevä – suorastaan venytetty, kuten monissa suoratoistosarjoissa nykyään.

Maidin pääosassa oleva Margaret Qualley on Andie MacDowellin tytär.

Mikään ei mene hyvin Alexilla, joka pakenee väkivaltaista miestään yön syliin pikkulapsi kainalossa. Kaikki kunnia yrityksestä näyttää USA:n sosiaaliturvan kamalat kiemurat ja alipalkattujen naisten toimeentulo- ja perheongelmat, mutta leikkauspöydälle olisi voinut jättää paljon tavaraa. Näyttelijät tekevät toki parhaansa.

Tilaa Tv-lehti kotiisi täältä!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?