Sanna Marinin aamurutiinit selviävät Maria Veitolan yökyläilyssä – pääministeri paljastaa erikoisen syyn meikkaukselleen

Varo juonipaljastuksia! Sanna Marin paljastaa Maria Veitolan yökyläilyn aikana useita yksityiskohtia arjestaan. Hän pesee hampaat aina kahdesti peräkkäin, juo aamuisin neljä kuppia kahvia ja kuuntelee pääosin 90-luvun musiikkia.

Sanna Marin esittelee meikkejään ja meikkaustaitojaan Maria Veitolalle. Hänellä on muutamat ehdottomat luottotuotteet.

7.10.2021 19:28

Ensi torstaina nähtävässä Yökylässä Maria Veitola -jaksossa Maria Veitola kyläilee pääministeri Sanna Marinin luona Kesärannassa.

Ulkonäköön ja naisjohtajuuteen liittyviä asioitakin käsitellään jaksossa.

Marin muun muassa paljastaa meikkaavansa joka päivä samalla tavalla, jotta hän on huoliteltu eikä kukaan alkaisi ajatella, ettei hän olisi tehtäviensä tasalla, mikäli hän ei huolehtisi itsestään ulkoisesti.

– Meikkaan myös näyttääkseni ikäistäni vanhemmalta, koska siten näytän uskottavalta ja asiallisemmalta, Marin paljastaa.

– Varsinkin nuorempana tein sitä vielä enemmän.

Naisjohtajien iästä puhuttaessa Marin toteaa, että koskaan ei ole oikean ikäinen.

– Nyt meikkaan näyttääkseni vanhemmalta, ja kohta meikkaan näyttääkseni nuoremmalta.

Ainoastaan meikattuna esiintyminen ei kuitenkaan ole Marinille määrittelevä tekijä, sillä virkistävää on se, että pääministeri näyttäytyy jakson aikana luontevasti ilman meikkiä, kun kaksikko esimerkiksi saunoo ja ui Kesärannan tiluksilla.

Marin ja Veitola keskustelevat myös muista naisjohtajiin kohdistuvista odotuksista ja Marin kertoo yllättyneensä myös siitä, miten paljon huonoa palautetta esimerkiksi hänen Vogue-lehdelle antamansa haastattelu poiki.

Hän sai palauteryöpyn, jonka mukaan hän käyttää kaiken työaikansa vain naistenlehtien haastatteluihin.

– Koko juttuun kului tasan tunti, Marin selvittää ja kokee Vogue-haastattelun tehneen hyvää niin Suomelle kuin naisjohtajille.

Toinen kohu syntyi, kun hän poseerasi Trendi-lehden kannessa avonaisessa bleiserissä ilman alustoppia. Marinin mukaan samanlaista kohua ei olisi syntynyt miesten kohdalla.

Marinilla on jaksossa selvästi kaksi erilaista puolta: hillitty, vakava ja harkittu sekä toinen, hieman revittelevämpi.

Meikitön pääministeri jammailee aamutuimaan hampaita pestessään 1990- ja 2000-luvun musiikin, kuten The Chemical Brothersin ja Fatboy Slimin tahdissa.

Hampaat pitää toki pestä joka aamu kahdesti, pedantin ihmisen tavoin.

Yökyläily päättyy, kun Marin lähtee neljän kahvikupillisen jälkeen aamulla Valtioneuvoston linnaan, jossa Veitola käy vielä pikavisiitillä.

Valtioneuvoston linnassa on vastassa aiemmin tavatun, rennomman Sanna Marinin sijaan huoliteltu ja meikattu pääministeri Marin.

Puheeseen ilmestynyt kirjakieli sekä muuttunut äänenpaino ovat heti tunnistettavissa niistä tv-esiintymisistä, joihin suomalaiset ovat korona-aikana tottuneet.

Tosin aivan lopussa nähdään myös lämmin hymy ja halaus.

Yökylässä Maria Veitola torstaina 14.10. MTV3 klo 21.00. Jakso on jo katsottavissa mtv-palvelussa ja C Moressa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?