Ensitreffit alttarilla -pari Sami ja Henna vaikuttuvat toisistaan jo alttarilla - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Ensitreffit alttarilla -sulhasen kyyneleet virtaavat läpi hääjuhlan – morsiamen epäilys sulhasen reaktiosta kumoutui välittömästi

Varo juonipaljastuksia! Ensitreffit alttarilla -sarjan kolmannessa jaksossa toisensa kohtaavat Sami ja Henna. Parin välisen kemian huomaavat juhlavieraatkin.

Samin ja Hennan häissä onnenkyyneleet virtaavat.

14.9. 6:31

Ensitreffit alttarilla -sarjan kolmannessa jaksossa neljäskin pari astelee avioliittoon. Helsinkiläinen Sami, 30, ja espoolainen Henna, 26, tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa.

Hääpäivänä ilmassa on jännitystä ja odottavainen tunnelma. Henna myöntää jännittävänsä, miten tuleva puoliso tulee suhtautumaan häneen.

– Ehkä se, että jos hänellä on ollut jotain odotuksia ja sitten mä en täytä niitä odotuksia. Tässä helposti lähtee kuitenkin rakentamaan mielikuvia, niin jännittää, jos se on jonkinlainen pettymys, Henna pohdiskelee ennen h-hetkeä.

Sami sanoo odottavansa päivää varmoilla mielin.

– Tänään kun mä sanon tahdon, tarkoitan sitä, että haluan lähteä tosissani yrittämään. Olen valmis tekemään lähes kaikkeni, että tämä saadaan toimimaan ja tästä tulisi loppuelämän homma, Sami kertoo tunnelmistaan.

Älä lue artikkelia pidemmälle, jos et halua juonipaljastuksia!

Kun pari viimein kohtaa alttarilla, molempien hymy venyy korviin asti.

– Ei mitään hätää, Henna tokaisee seisoessaan alttarilla Samin rinnalla.

– Hyvin tää menee, Sami komppaa.

– Sä tuoksut hyvältä, Henna jatkaa kehumalla.

Vihkimisen päätteeksi Henna kysyy varovaisesti ”haluatko pussata?”, johon Sami vastaa myöntävästi. Hellän suukon jälkeen sulhanen julistaa iloisesti vieraille, että nyt saa taputtaa.

Häiden aikana Sami ja Henna kehuvat toisiaan vuolaasti.

Jännityksen laantuessa Sami kertoo kameralle ensivaikutelmansa vaimostaan. Hennan jännitys sulhasen reaktiosta osoittautui turhaksi, sillä Sami ilmaisee olevansa positiivisesti yllättynyt.

– Ensivaikutelma Hennasta on todella hyvä. Heti alusta alkaen on ollut helppoa olla hänen kanssaan. Luottavainen olo, silmin nähden tyytyväinen Sami kuvailee.

– Tuli tosi lämmin ja huojentunut fiilis. Vähän silleen jes. Jos olisimme kohdanneet jossain muualla, olisin kyllä hänet huomannut ja katsonut, että onpa komea mies ja olisin häntä mielelläni lähestynyt, Henna puolestaan hehkuttaa kameralle.

Samin ja Hennan välillä on lämmin ja innostunut tunnelma. Hääjuhlassa Samin ystävä pitää koskettavan puheen, jossa hän listaa Samin positiivisia puolia ja kuvailee häntä kauniisti. Puhe saa sulhasen kyynelkanavat aukeamaan. Samin sekä Hennan kyyneleet virtaavat myös, kun Hennan kummitäti pitää puheen etäyhteydellä ja toivottaa sulhasen tervetulleeksi perheeseen.

– Tänään tunteet ovat menneet laidasta laitaan. Iloisia tunteita kaikki, on ollut onnenkyyneleitä, naurua, jännitystä ja helpotusta, Sami kuvailee kameralle.

Henna opiskelee ympäristötieteiden maisteriksi ja toimii sivutoimisesti personal trainerina. Sami työskentelee veroasiantuntijana.

Pari antautuu häävalssin aikana suudelmiin, ja läheisyys vaikuttaa syntyvän heidän välilleen luonnostaan. Myös vieraat pistävät merkille kaksikon välisen kemian.

– Tämmöistä se kohtalo on, Samin äiti tokaisee hymyillen.

– Mä näin sun katseen ja ajattelin, että nyt osui ja upposi. Olette niin kaunis pari, ystävä sanoo morsiamelle, joka vastaa nyökkäillen.

Myöhemmin kirkkoherra Kari Kanala saapuu tervehtimään tuoretta avioparia.

– Meillä on sellainen tunne, että te sovite todella hyvin toisillenne. Teissä molemmissa on lämpöä ja halua ottaa toinen huomioon, ohjelman asiantuntijana toimiva Kanala kertoo parille.

Herkistynyt Sami räpsyttelee jälleen kostuneita silmiään. Hän kuvailee päivän olleen varsin tunteikas.

– Herkkyys on hyvä, koska kun on herkkyyttä, ymmärtää nyanssit ja sen, että kaikki ei tule sanoissa. Sitä kautta tulee se, mitä aika usein toistan, että joka ei uskalla haavoittua, ei voi rakastaa, Kanala muistuttaa.

Ensitreffit alttarilla MTV3-kanavalla tiistaina klo 21.00.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?