Varo juonipaljastusta! Selviytyjissä nähdään täysin poikkeuksellinen käänne – kilpailijat eivät ole uskoa korviaan - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Varo juonipaljastusta! Selviytyjissä nähdään täysin poikkeuksellinen käänne – kilpailijat eivät ole uskoa korviaan

Selviytyjien heimojen pasmat menevät sekaisin, kun juontaja Juuso Mäkilähde paljastaa kisan uuden käänteen.

Torrido-heimo saa kaapata yhden toisen heimon kilpailijoista itselleen.

11.9. 11:00

Selviytyjät Suomi -sarjan kolmannen jakson palkintokisan jälkeen nähdään yllättävä käänne, kun yksi heimolaisista joutuu vaihtamaan leiriä.

Keltainen Torrido voittaa palkintokisassa syötävää saarelleen, mutta juontaja Juuso Mäkilähteellä on heille yllätys ennen kuin he pääsevät nauttimaan herkuista. Mäkilähde kertoo, että voittajia odottaa myös poikkeuksellinen bonuspalkinto.

– Se on jotain sellaista, mistä en itse alkaisi ruokaa valmistamaan, mutta pelillisesti uskon, että tästä voi olla hyötyä! Te saatte siepata yhden vastustajaheimon jäsenistä. Tämä henkilö palaa omiensa pariin huomenna, koskemattomuuskilpailun yhteydessä, Mäkilähde kertoo.

Torridon ilmeet kirkastuvat epäuskoisina samalla, kun Caletonin synkkenevät. Heimo painaa päänsä alas ja katselee toisiaan huolestuneina.

Torrido on nopeasti yksimielinen siitä, kenet he haluavat kaapata Caletonin leiristä itselleen. Heimo nappaa riveihinsä Vikin.

– Pääsette nauttimaan palkinnosta ja uudesta seurasta, ja me kaikki nähdään, kun on jälleen aika kilpailla, Mäkilähde sanoo ja lähettää heimot saarilleen.

Viki viettää yön vastustajan leirissä.

Vikin yö toisessa leirissä saa molemmat heimot mietteliäiksi. Kukaan ei ole aivan varma siitä, ketä käänne hyödyttää eniten. Caleton arvelee, että Viki saattaa saada arvokasta sisäpiirin tietoa toisen heimon toiminnasta, mutta pelkää samalla, että hän vie oman heimonsa salaisuuksia toiseen leiriin.

Viki itse taas näkee sieppauksensa mahdollisuudeksi punoa liittoja myös toisen heimon kanssa.

– Siepatuksi tuleminen oli aika mielenkiintoinen käänne. Ei oikein vielä tiedä, mitä ajatella. Ois kiva tietää, miksi ne just mut valitsi. Oon kuitenkin aika iso kaveri ja vien varmasti tuosta laavustakin ison osan nukkumatilaa, mutta kai siihen joku syy oli, Viki kertoo Torridon saarella.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin klo 19.30 Nelosella ja Ruudussa.

Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?