Tommi avioitui Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, mutta kaikki meni pieleen – kertoo nyt, mitä tekisi toisin - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Tommi avioitui Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, mutta kaikki meni pieleen – kertoo nyt, mitä tekisi toisin

Tommi löysi uuden rakkauden, kun kamerat sammuivat.

Tommi avioitui viime Ensitreffit alttarilla -tuotantokaudella Juuditin kanssa. Pari päätti jatkaa ystävinä.

5.8. 8:15

Rakastetun Ensitreffit alttarilla -ohjelman seitsemäs tuotantokausi päättyi viime syksynä suureen pettymykseen, kun kaikki neljä paria päätyivät eroon.

Yksi ohjelmassa viime kaudella avioituneista sinkuista oli helsinkiläinen Tommi, jonka rinnalle asiantuntijat valitsivat turkulaisen Juuditin.

Suhteen alku vaikutti lupaavalta, mutta lopulta Tommi päätti, ettei halunnut enää jatkaa suhdetta Juuditin kanssa ohjelman kuvausten jälkeen.

Nyt heidän erostaan on vierähtänyt vuosi ja kameroiden sammuttua Tommi löysi elämäänsä uuden rakkauden.

– Viimeinen vuosi on ollut aikamoinen pläjäys. Menet tuntemattoman kanssa naimisiin tv-ohjelmassa, eroat prosessin jälkeen, hyppäät yrittäjäksi ja lähipiirissä on sairastuttu. Kaiken huomioon ottaen asiat ovat menneet hyvin ja muistelen ohjelmaa hyvillä mielin, Tommi kertoo.

Tommi on jälkikäteen toivonut, että olisi käyttänyt enemmän Ensitreffit alttarilla -asiantuntijoiden tukea.

Viime syksynä Tommi ja Juudit kertoivat Ensitreffit alttarilla -sarjan seitsemännen kauden päätösjaksossa jatkavansa eteenpäin ystävinä. Päätös ei kuitenkaan ollut puhtaasti yksimielinen.

– Tietenkään siinä eron hetkellä ei voi sanoa, että kaikki sujui hyvillä mielin. Uskon ja luotan, että me molemmat olemme sinut asian kanssa.

Tommi sanoo, ettei hän harmittele ohjelman tapahtumia, mutta nyt jälkeenpäin ajateltuna hän toivoo, että olisi hyödyntänyt asiantuntijoiden tarjoamaa tukea vielä enemmän.

– Se oppi, joka koko prosessista jäi käteen on se, kuinka paljon ulkopuolinen apu voi auttaa. Suomalaiset turvautuvat parisuhdeterapiaan liian vähän. Se oli voimavara, jota en tajunnut kaiken häsellyksen keskellä hyödyntää tarpeeksi. Se on jäänyt harmittamaan, Tommi pohtii.

Ohjelman kuvausten jälkeen hän ja Juudit eivät ole juurikaan olleet yhteydessä.

– Joitakin viestejä ollaan vaihdeltu, jos on ollut jotain käytännön asioita hoidettavana. Se oli Juuditin toive ja olen kunnioittanut sitä.

Ensitreffit alttarilla -sarjan kahdeksas kausi alkaa MTV3-kanavalla 31.8.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?