Marja Hintikka huijasi Ile-puolisoaan käsittämättömällä tavalla osallistuessaan Masked Singeriin - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Marja Hintikka huijasi Ile-puolisoaan käsittämättömällä tavalla – kun totuus paljastui, kolmevuotias tytär päästi suustaan tyhjentävän kommentin

Ile Uusivuori nähdään Maskes Singer Suomen kolmannella kaudella jälleen juontajan roolissa. Edelliskaudelta hampaankoloon on jäänyt erityisesti puoliso Marja Hintikan ovela vedätys.

Ile Uusivuori nähdään elokuussa alkavan Masked Singer Suomen kolmannen kauden juontajana.

26.7. 14:25

Suureen suosioon noussut Masked Singer Suomi palaa televisioruutuihin elokuussa kolmannen tuotantokauden voimin. Juontajan roolissa nähdään tuttuun tapaan Ile Uusivuori, jonka johdolla suomalaiset pääsevät jälleen arvuuttelemaan, kuka on maskin takana.

Lue lisää: Masked Singer Suomi tulee taas! 16 toinen toistaan kovempaa hahmoa kilpailee kultaisesta maskista, mutta keitä he ovat?

Uusivuorelle Masked Singer on mieluinen projekti, jonka pariin juontaja palasi mielellään. Ohjelman suosion hän uskoo selittyvän sillä, että tämän kaltaisessa formaatissa myös katsojat pääsevät osallistumaan arvuutteluleikkiin, jota panelistit Maria Veitola, Janne Kataja, Christoffer Strandberg ja Jenni Kokander harrastavat kuvauksissa.

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori juhlivat hiljattain kymmenvuotishääpäiväänsä.

Aina arvuuttelu ei kuitenkaan mene aivan nappiin. Näin kävi myös edelliskaudella, jolloin maskin takaa ensimmäisessä jaksossa paljastui Uusivuoren puoliso, juontaja Marja Hintikka. Kuten katsojille myös Uusivuorelle Hintikan huijaus meni aivan täydestä. Edes puolison erikoinen käytös ohjelman kuvausten aikana ei saanut Uusivuoren epäilyksiä heräämään.

– Jälkikäteen ajateltuna olisihan minun pitänyt tajuta. Saatoin ihmetellä, miksi Marja niin kiukkuisena saunassa käskee minua viemään lapset ylös, että hän saa saunoa rauhassa. Myöhemmin hän kertoi tehneensä niin, jotta hän voi harjoitella laulamista saunan lauteilla, Uusivuori kertoo IS:lle.

– Hän myös teki salaa oman Spotify-käyttäjän etten näkisi, mitä kappaleita hän kuuntelee. Siinä oli kaikenlaista.

Lue lisää: Marja Hintikka avautuu ”puolen vuoden operaatiosta”, jolla hän huijasi aviomiestään – Ile Uusivuori mököttää taustalla Masked Singer -paljastuksen vuoksi

Kuten monissa suomalaisperheissä, myös Uusivuoren kotona katsotaan Masked Singer Suomea samalla arvuutellen kilpailijoiden todellisia henkilöllisyyksiä. Uusivuoren ja Hintikan vuosina 2013, 2015 ja 2017 syntyneet lapset katsoivat televisiosta myös sen jakson, jossa Uusivuorelle paljastui vaimon ovela huijaus.

– Tyttäreni totesi siinä, että eli tuo hahmo ei siis ollut kukaan. Yritin siinä hänelle selittää, että se oli äiti. Mutta hän oli sitä mieltä, ettei se ollut kukaan. Lapsemme eivät sillä tavalla tiedosta näitä asioita, hyväntuulinen Uusivuori muistelee IS:lle.

Uusivuori juontaa syksyllä myös uutta Maskin takana -ohjelmaa.

– Jotkut hahmot ovat kuitenkin jääneet mieleen. Pieni tyttömme kantaa mukanaan esimerkiksi liskopehmolelua, jonka nimi on Kari Kanala. Välillä se on hävöksissä, ja sitten etsimme Kari Kanalaa koko perheen voimin, juontaja nauraa viitaten pappi Kari Kanalan edelliskaudelta tuttuun hahmoon.

Masked Singer Suomi ja muut televisioprojektit ovat pitäneet Uusivuoren kiireisenä. Kaikesta huolimatta juontaja on kuitenkin ehtinyt pitää myös kesälomaa. Muutamia erinäisiä juontokeikkoja Uusivuori kertoi tehneensä myös lomalla, mutta muuten Uusivuoren ja Hintikan kesä on sujunut pitkälti mökkeillessä.

– Siellä mä olen hengaillut stetsonhattu päässä, peseytymättä ja pukeutumatta. Välillä Marja on saattanut sanoa, että hei nyt olisi tulossa vieraita, että voisitko laittaa vaikka paidan päälle. Mutta siellä ilmalämpöpumpun alla on ollut mukavampaa kuin Helsingissä, Uusivuori summaa lomakuulumisiaan.

Uusivuori kehuu yhteistyön Christoffer Strandbergin, Jenni Kokanderin, Maria Veitolan, ja Janne Katajan kanssa sujuvan mahtavasti.

Intohimoisena urheilumiehenä tunnettu Uusivuori on seurannut lomallaan silmä kovana niin taannoisia jalkapallon EM-kisoja kuin parhaillaan käynnissä olevia olympialaisiakin. Siivu Uusivuoren kesälomasta vierähti myös kentän laidalla, kun perheen kaksi vanhinta lasta osallistuivat taannoin järjestettyyn Helsinki Cupiin, joka on yksi Euroopan suurimmista jalkapalloturnauksista.

– Me lupasimme Marjan kanssa pojille jokaisesta maalista viisi euroa. Ajattelimme, että niitä tulisi ehkä muutama. Esikoinen tekikin sitten kuusi ja keskimmäinen viisitoista. Siitä tuli sitten kalliimpaa, mitä uskoimme. Nyt rahat on tilillä kasvamassa korkoa, säästöön ne meni, Uusivuori selittää.

– En tiedä oliko tämä ihan korrekti tapa motivoida. Ehkä rakkaudesta lajiin pitäisi mennä, mutta ainakin pojat pääsi ihan hyville palkoille, juontaja nauraa.

Syksyn tullen Uusivuorta työllistävät Masked Singerin oheen tehtävä Maskin takana -ohjelma sekä urheiluun keskittyvä televisiosarja Penkinlämmittäjät. Kovin täyteen juontaja ei kuitenkaan ole kalenteriaan ahtanut.

– Aika paljon tulen olemaan lasten kanssa kotona, koska syksyllä Marja alkaa painamaan aika isosti omia töitään. Me yritämme tällä tavoin vuorotella, Uusivuori toteaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?