Melanie Brown kävi pohjalla ja teki radikaalin ratkaisun elämänsä suhteen – esiintyy nyt tv-ruudussa uuden alun jälkeen - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Melanie Brown kävi pohjalla ja teki radikaalin ratkaisun elämänsä suhteen – esiintyy nyt tv-ruudussa uuden alun jälkeen

Spice Girlsistä ja X Factorista tuttu Mel B muutti Los Angelesin sykkeestä takaisin kotikaupunkiinsa Leedsiin.

Melanie Brown kertoo ruokaohjelmassa rennosti elämästään.

30.7. 7:30

Jamie Oliver ja Jimmy Doherty ovat lapsuudenystäviä, jotka kokkaavat yhteisessä ohjelmassaan vaihtuvien julkkisvieraiden kanssa. Suosittu ruokashow alkoi Britanniassa jo vuonna 2014.

Spice Girls -yhtyeestä tunnettu poplaulaja Melanie Brown ottaa osaa nyt Avalla pyörivän kauden neljänteen jaksoon.

Jakso on kuvattu 46-vuotiaan Mel B:n lapsuuden kotikaupungissa Leedsissä. Tähti laittoi elämänsä hiljattain uuteen uskoon ja muutti lastensa kanssa takaisin Leedsiin Los Angelesista asuakseen oman äitinsä lähellä.

Leedsiläistä ruokaa jaksossa ei sentään kokata, vaan Mel B:n illan menuun kuuluu karibialaisia reseptejä hänen oman mumminsa tapaan. Pannulle lentää värikkäitä vihanneksia ja runsaasti currymaustetta.

Mel B (kuvassa vasemmanpuoleisin) nousi aikoinaan tunnetuksi Spice Girls -tyttöbändistä.

Ruoanlaitto yhdessä julkkisvieraiden kanssa on toimiva ruokaohjelmakonsepti, sillä arkinen ruoanlaittotilanne tekee julkisuuden henkilöistä helpommin lähestyttäviä ja tavallisemman oloisia. Samaa ideaa on hyödynnetty suomalaisessa Illallinen äidille -ohjelmassa, jossa suomalaisjulkkikset kokkaavat yhdessä Kape Aihisen kanssa.

Mel B esiintyy jaksossa hyvin rennon oloisena.

– Hulluimpia juttuja mitä minulle on tapahtunut oli, kun joku pyysi minua laittamaan nimikirjoituksen hänen vartaloonsa, jotta hän voisi sitten tatuoida sen siihen. Käsialani on ihan hirveä, laulaja muistelee saaden salillisen ihmisiä nauramaan.

Kuuluisan poplaulajan viime vuodet eivät ole olleet helpot. Hän jätti maaliskuussa 2017 avioerohakemuksen ja kertoi sen jälkeen julkisuuteen, että hänen ex-miehensä Stephen Belafonte pahoinpiteli häntä liitossa vuosien ajan.

46-vuotias tähti kertoi Guardianille, että hän yritti lähteä liitosta peräti seitsemän kertaa. Se ei ollut helppoa, koska hänellä ei ollut omaa luottokorttia tai edes autoa.

Ero oli erittäin riitaisa ja sai runsaasti julkisuutta. Belafonte kiisti kaikki väkivaltasyytteet loppuun asti. Ex-pari päätyi pitkän avioero-oikeudenkäynnin jälkeen lopulta sopuratkaisuun. Mel B luopui pahoinpitelysyytteistä ex-puolisoaan vastaan.

Mel B myönsi vuosien kokaiini- ja lääkeriippuvaisuutensa Brutally Honest -kirjassaan vuonna 2018. Kun laulajatähti tuomaroi television huippusuosittua X Factor -laulukisaa, hän veti samaan aikaan kahdeksan viivaa kokaiinia päivässä selviytyäkseen elämäntilanteensa kanssa.

– Elämäni oli sekaisin. En halunnut kenenkään tietävän, joten välttelin ihmisiä, laulaja kirjoittaa kirjassaan.

Ruokaritarit Jamie ja Jimmy Avalla perjantaina klo 17.00.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?