Tältä näyttää JVG-elokuva! Trailerissa nähdään kärjistynyt tilanne backstagella

Elokuvan teaser-trailerissa kuullaan muiden artistien kommentteja sekä nähdään kärjistynyt tilanne backstagella.

Suomen suosituimman rapduon tarina nähdään pian valkokankaalla.

4.6.2021 8:30

Rapduo JVG:stä kertova elokuva nähdään valkokankailla 27. elokuuta. JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii kertoo kaunistelemattomasti menestyksen varjopuolista ja kokoaa rapduon kymmenen vuotta meriitteineen kasaan.

Elokuvaan on koostettu kymmenen vuoden ajalta taltioitua videomateriaalia. Mukana on myös JVG:n eli Jare Brandin ja Ville Gallen sekä yhtyeen tarinaa rakentamassa olleiden taustavaikuttajien ja perheenjäsenten haastatteluja ja tarinoita.

  • Voit katsoa elokuvan teaser-trailerin alla näkyvästä videoikkunasta.

Jare Brand ja Ville Galle kertovat olevansa hyvin tyytyväisiä elokuvaan.

– Fiilikset ovat erinomaiset, ja elokuvantekijät ovat saaneet rakennettua ehjän kokonaisuuden tähänastisesta matkastamme, rapduo kuvailee.

JVG ei ole päässyt vaikuttamaan elokuvan sisältöön, vaan kaksikko on antanut elokuvan tuotantotiimille täysin vapaat kädet. JVG-elokuvan tuottaa Cocoa Play ja ohjaavat Taito Kawata ja Miika Särmäkari.

– Emme ole halunneet vaikuttaa materiaaliin tai sisältöön, vaan uskoimme tekijöiden visioon, yhtye alleviivaa.

Elokuva ei ole pelkkiä Emmoja ja samppanjaa festareiden backstagella, vaan kertoo myös menestystarinan kääntöpuolista.

– Olemme onnekkaita siitä, kuinka hienoa porukkaa matkallemme on tullut. Näihin vuosiin on mahtunut tietenkin hauskoja kommelluksia, mutta myös haastavia aikoja ja ne nostavat muistoja pintaan.

JVG:n mukaan elokuva tuo esiin sen, mitä kaikkea on tapahtunut erityisesti keikkojen ulkopuolella ja päästää katsojat kulissien taakse.

– Se on ennen kaikkea kasvutarina ja kertoo kovasta työnteosta, jonka toivomme myös inspiroivan nuoria tavoittelemaan unelmiaan, JVG pohjustaa.

JVG:n kymmenen vuotta kestäneeseen uraan on mahtunut kuusi albumia, kymmeniä radiohittejä, vuoden striimatuimpia biisejä, kirja sekä 13 Emma-pystiä.

Yhtyeen tarina alkoi Jaren ja Ville Gallen ja heidän lätkä- ja artistituttavien rap- ja videoharrastuksesta. Vuonna 2011 Häissä-single räjäytti potin, ja loppu on historiaa.

Korona-aikana JVG ei ole päässyt keikkailemaan, joten aikaa on kulutettu paitsi musiikkihommissa myös harrastusten parissa.

– Golfia on tullut pelattua kiitettävästi varsinkin, kun keikkoja ei ole ollut pitkään aikaan. Toki olemme myös yrittäjiä ja olemme pystyneet keskittymään levy-yhtiömme asioihin sekä tietenkin visioimaan tulevia juttuja.

– Loppukesä näyttää kiireiseltä, kun elokuva tulee ulos ja toivottavasti pääsemme myös festarikeikoille vihdoin!

Elokuvaa on työstetty pitkään. Ensimmäisistä keskusteluista tuotannon kautta ensi-iltaan matkaa on taitettu liki kolme vuotta.

JVG-elokuvan levittää SF Studios, ja se tulee elokuvateatterilevityksen jälkeen yksinoikeudella katsottavaksi Elisa Viihteen vuokraamoon ja Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluun.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?