Naisten ovela juoni tiputti Archie Cruzin Selviytyjistä viime metreillä – heimoneuvostossa nähtiin poikkeuksellinen reaktio jo pudonneelta kilpailijalta - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Naisten ovela juoni tiputti Archie Cruzin Selviytyjistä viime metreillä – heimoneuvostossa nähtiin poikkeuksellinen reaktio jo pudonneelta kilpailijalta

Archie Cruz tippui Selviytyjät Suomi -kilpailusta juuri ennen semifinaalia.

Semifinaaliin etenivät Suvi, Joalin, Kristian ja Marianne.

22.5. 21:29

Rokkari Archie Cruz äänestettiin kahdentenatoista kilpailijana ulos Selviytyjät Suomi -kilpailusta. Archien kohtaloksi koitui leirissä viime hetkellä solmittu naisten liitto, joka vei semifinaaliin Joalin Loukamaan, Suvi Pitkäsen sekä Marianne Kiukkosen. Kristian Heiskaria suojasi illan äänestyksessä koskemattomuusriipus.

Archie meni illan heimoneuvostoon siinä uskossa, että kotimatkalle kilpailusta olisi lähtemässä Suvi. Yllätys olikin melkoinen Archien tajutessa, että häntä puukotettiin selkään. Myös jo pudonneiden kilpailijoiden keskuudessa nähtiin poikkeuksellisia reaktiota, sillä juryn jäsenet alkoivat taputtaa tulosten selvittyä. Bloggaaja Sara Vanninen myös tuuletti innoissaan Archien kotiinlähdön kunniaksi.

– Tänään tapahtui se, mitä Juuso uumoili pariin otteeseenkin aikaisemmin kilpailussa. Että saattaa olla, että mimmit yhdistyy ja savustaa miehiä ulos, ja nyt arpaonni osui minun kohdalle. Kyllä mä aavistin, että näin voisi tulla käymään, Archie tilitti pudotuksen jälkeen.

Juryn muodostavat tällä hetkellä Kerttu Rissanen, Elias Gould, Sara Vanninen, Karoliina Tuominen ja Niko Saarinen.

Hotellihuoneessa Archie korkkasi välittömästi oluen ja nosti tuopin juonikuvion kehitelleelle Joalinille.

– Kannatti pudota. Kiitos Jolle, tää on sulle, Archie totesi.

– En mä ois voinut tehdä tolle mitään. Mun Selviytyjät-tarina oli kirjoitettu näin, se loppu tähän. 29 päivää erämaan armoilla, Lapissa, minimiravinnolla. En mä usko, että kukaan Andy McCoy tohon pystyisi, että olihan toi helvetin makee kokemus. Tietty putoaminen potuttaa. Voitto oli noin lähellä, mutta kuitenkin top viis on ihan hyvä, hän pohti kameroille.

Archien käytös herätti närää Selviytyjät-kilpailijoiden keskuudessa jo heti alkumetreiltä lähtien. Tilanne kärjistyi, kun hän otti rajusti yhteen muusikko Elias Gouldin kanssa kaksikon päädyttyä samaan heimoon. Pudottuaan kilpailusta Archie tunnusti ärsyttäneensä muita pelaajia tahallaan alusta asti.

– Peli alkoi mun osalta sillä, että olin koko pelin vihatuin hahmo. Varsinkin toisen leirin toimesta – ja sitten se pikkuhiljaa muuttui. Menin tietoisesti pelin alussa skaboihin niin, että halusin vastustajien vihaavan mua. Vedin täysiä, tuulettelin täysiä. Tiesin, että se kuumentaa tunteita ja se oli tarkoituksellista. Se selvästi huononsi vastustajajengin henkeä, Archie selitti strategiaansa.

Semifinaaliin etenivät Suvi, Joalin, Kristian ja Marianne.

Taktiikka toimi, mutta se toi Archielle myös vihamiehiä.

– Mutta niistäkin päästiin, esimerkiksi Elias tippui paljon ennen mua, Archie täräytti.

– Sain kuumennettua jengin niin, että ne rupes sähläämään omassa jutussaan ja käyttäytymään niin, että saivat itsensä näyttämään huonolta muiden silmissä. Se johti heidän tiputukseen ennen mua. Se oli ehkä strategistisesti parhaita juttuja, missä onnistuin tässä pelissä.

Archiella on selvä näkemys, mitä leirissä tapahtuu seuraavaksi.

– Jos Krisu ei voita koskemattomuutta, mimmit äänestä sen pois ja menee kolmistaan finaaliin. Jos Krisu voittaa koskemattomuuden, luulen, että se on niin pelimies, että se äänestää Jollen pois, koska Jolle on niistä kaikista etevin. Krisu menee finaaliin ja suvereenisti vie jommankumman ja sitten äänet ratkaisee, Archie pohdiskeli.

Selviytyjät Suomi lauantaisin 20 Nelosella ja Ruudussa. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?