Sanna Ukkola häädettiin Big Brother -talosta – tunnusti heti kättelyssä yhden asian - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Sanna Ukkola häädettiin Big Brother -talosta – tunnusti heti kättelyssä yhden asian

Toimittaja Sanna Ukkola joutui jättämään Big Brother talon viidentenä asukkaana.

Sanna Ukkola joutui lähtemään talosta.

11.5. 22:40

Viidentenä asukkaana julkisuudesta tuttujen suomalaisten asuttamasta Big Brother -talosta häädettiin toimittaja Sanna Ukkola. Ukkolan lisäksi häätöäänestyksessä olivat Aleksi Valavuori ja Sara Forsberg. Alkujaan häätöäänestykseen niin ikään joutuneet Markku Pulli ja Petra Olli pelastuivat mahdolliselta putoamiselta jo aikaisemmin.

Ukkola kertoi tunnelmistaan tuoreeltaan juontaja Anni Hautalalle studiossa. Ukkola tunnusti menneensä taloon sillä ajatuksella, että hän lähtisi kotiin ensimmäisenä. Hän myös kuvaili talossa viettämäänsä aikaa tunteiden vuoristoradaksi.

– Yllätyin, että pääsin näin pitkälle, Ukkola luonnehti heti putoamisensa jälkeen.

– Musta tuntuu, että tämä oli juuri oikea aika lähteä, hän pohti.

Ennen Ukkolaa Big Brother -talosta on ehditty häätää neljä asukasta: Kelly Kalonji, Toni Nieminen, Rosa Meriläinen sekä viimeisimpänä Sani.

Tällä viikolla Big Brother -talon vippiasukkaat jaettiin kahteen joukkueeseen, jotka kilpailivat viikon aikana toisiaan vastaan. Katsojien kapteeneiksi äänestämät Markku ja Janne kokosivat joukkonsa valitsemalla asukkaan kerrallaan omaan tiimiinsä.

Markun tiimiin kuuluvat Petra, Sara, Sanna ja Aleksi. Janne puolestaan nappasi joukkueeseensa Sedun, Ronin, Ninan ja Pinjan.

Ensimmäinen koitos oli edessä heti maanantai-iltana, kun molemmat joukkueet kokkasivat kolmen ruokalajin grillimenun. Kilpailussa oli heti tosi kyseessä, sillä hävinnyt joukkue joutui suoraan häätöäänestykseen.

Sanna Ukkola viihtyi talossa muun muassa Petra Ollin kanssa.

Annoksia studiossa arvioi äärimmäisenä asiantunteva tuomari eli ravintoloitsija ja keittiömestari Hans Välimäki. Annoksia maisteltuaan Hans teki lopulta päätöksensä pääruoan perusteella. Hän arvioi annokset tietämättä kummalle joukkueelle kumpikin kattaus kuuluu.

Keittiömestarin tehtyä päätöksensä juontaja Kimmo Vehviläinen totesi, että voittanut annoskokonaisuus on peräisin sinisen joukkueen grillistä. Se tarkoitti, että punaisen joukkueen Markku, Petra, Sara, Sanna ja Aleksi joutuivat automaattisesti häätöäänestykseen.

Big Brother Nelosella joka päivä klo 21.00. Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?