Big Brotherista häädetty Toni Nieminen kommentoi putoamistaan – ex-mäkikotkalla selvät sävelet: ”Kiireellä kotiin ja hampaat vaimon niskaan” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Big Brotherista häädetty Toni Nieminen kommentoi putoamistaan – ex-mäkikotkalla selvät sävelet: ”Kiireellä kotiin ja hampaat vaimon niskaan”

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen ei ollut harmissaan siitä, että hänet häädettiin toisena asukkaana Big Brother -talosta.

Toni Nieminen ehti viettää Big Brother -talossa alle viikon.

7.5. 7:38

Julkkisten asuttamasta Big Brother -talosta poistui torstaina jälleen yksi asukas, kun ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen häädettiin toisena asukkaana talosta. Tonin kanssa häätöäänestyksessä olivat Rosa Meriläinen, Nina Mikkonen ja Sanna Ukkola.

Vaikka Nieminen ehti viettää uutuudenkiiltävässä Big Brother -talossa alle viikon, ei häätöäänestyksen tulos jäänyt harmittamaan häntä. 30 000 euron palkintopotin meneminen sivu suun oli ainoa asia, mikä Niemistä jäi hieman kaivelemaan.

– Big Brother oli muutenkin hyppy tuntemattomaan, kun ei tiennyt yhtään, keitä siellä on vastassa. Ajattelin, että kun taloon mennään, niin voi käydä miten vain. En osannut ottaa tätä kilpailuna, Nieminen selitti IS:lle heti talosta poistumisensa jälkeen.

– Olisihan se 30 000 euroa ollut ihan kiva raha! Jos joku, niin sen menetys harmittaa! Mutta on kiva palata kotiinkin, Nieminen totesi nauraen.

Odotellessaan häätöäänestyksen tuloksia Nieminen totesi muille talon asukkaille, että jos hänet häädetään Big Brother -talossa, tilaa hän taksin, menee kiireellä kotiin ja iskee hampaat vaimon niskaan. Niemisen mukaan sama suunnitelma on edelleen voimassa nyt, kun hänet häädettiin talosta.

– Näin ainakin toivon! Toivon, että ovet aukeaa. On tässä jo ikävä kotiin ollut. Ihan ensimmäisenä odotan, että pääsen vaimon kainaloon, hän hykerteli.

Nieminen tutustui uuteen naisystäväänsä viime syksynä sen jälkeen, kun hän muutti Helsinkiin uuden työnsä perässä. Sosiaalisessa mediassa pohdittiinkin suoran Big Brother -lähetyksen aikana, viihtyykö Nieminen edelleen saman naisen seurassa. Tieto sai Niemisen repeämään hersyvään nauruun.

– Ai saatana, aina tulee sanomista! Ihan kuin olisin tässä ehtinyt vaihtamaan…. Eli kyllä, sama ihminen kyseessä, Nieminen onnistui naurultaan toteamaan.

– Kaikki oli hyvin kun lähdin, olen ollut BB-talossa niin vähän aikaa, enkä ole ehtinyt tekemään mitään sellaista, että tilanne olisi muuttunut. Olen siinä uskossa, että kaikki on hyvin ja kotiovi aukeaa, hän vitsaili.

Vantaalle rakennettuun Big Brother -taloon muutti toukokuun ensimmäisenä sunnuntaina 14 julkisuudesta tuttua suomalaista. Siinä missä osaa ihmisistä tilanne ahdisti, Niemiselle porukassa oleminen oli tuttua ajoilta, jolloin hän urheili aktiivisesti.

– Olihan se erikoista, kun osa ihmisistä oli aivan uusia tuttavuuksia. Toisaalta olen itse ollut niin paljon leireillä ja pyörinyt joukkueiden kanssa, että ei se ihan vieras tilanne ollut. Olen tottunut ennenkin olemaan porukassa ja jakamaan ahtaitakin tiloja, Nieminen pohti.

Toni Nieminen ehti viettää Big Brother -talossa alle viikon.

Nieminen ei myöskään halunnut nimetä yksittäisiä asukkaita, joiden kanssa hänellä olisi ollut vaikeuksia tulla toimeen. Parhaiten hän kertoi viihtyneensä talossa Aleksi Valavuoren kanssa.

– En lähde nimeämään ketään ärsyttävää, sillä en ole sellainen ihminen, joka ärsyyntyy helposti. Tulen kaikkien kanssa juttuun. On päivänselvää, että joidenkin kanssa synkkaa paremmin ja joidenkin kanssa tutustuminen vie aikaa, Nieminen selitti.

– Olin talossa sen verran vähän aikaa, että juttukaverit olivat tutummasta päästä. Aleksin kanssa ollaan vuosien varrella törmätty siellä täällä ja olimme jo entuudestaan tuttuja. Minulle oli mieluisa yllätys, että Aleksi on BB:ssä mukana. Olemme molemmat urheilumiehiä niin helpommin rupee pallot liikkumaan ja urheiluaiheiset jutut viriämään, hän jatkoi.

Toni Nieminen oli toinen asukas, joka häädettiin Big Brother -talosta. Ensimmäisenä talosta häädettiin Kelly Kalonji. Tällä kertaa osallistujat viettävät talossa hieman alle kolme viikkoa. Kausi on aiempaa huomattavasti lyhyempi ja vauhdikkaampi, sillä häätöjä tehdään neljästi viikossa.

Yksi kilpailijoista joutuu jättämään talon aina tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Kilpailun voittaja paljastetaan 20. toukokuuta nähtävässä finaalilähetyksessä. Hän kuittaa itselleen 30 000 euroa.

Big Brother Suomi Nelosella ja Ruudussa joka päivä klo 21. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?