Myyrä-kilpailu huipentui yllätysvoittoon – salaperäisen sabotoijan henkilöllisyys paljastui viimein - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Myyrä-kilpailu huipentui yllätysvoittoon – salaperäisen sabotoijan henkilöllisyys paljastui viimein

Myyrä-ohjelma huipentui finaaliin, jossa paljastettiin kisaa sabotoineen kaksoisagentin henkilöllisyys.

4.5. 21:40

MTV3-kanavan Myyrä-seikkailusarja huipentui tiistaina finaaliin, jossa salaperäisen myyrän henkilöllisyys paljastui viimeinkin.

Finaalissa voitosta kisasi kolme julkkiskilpailijaa, näyttelijä Aino Sirje, Pyhimys-taiteilijanimellä tunnettu muusikko Mikko Kuoppala ja vapaaottelija Teemu Packalén.

Myyrä-sarjan finaalijaksossa Sirje, Kuoppala ja Packalén astelevat pudonneiden kisaajien eteen ja juontaja Roope Salminen paljasti, kuka heistä on ollut kaksoisagentti.

Ensimmäisenä kisasta karsittiin pois Packalén. Hän ei voittanut eikä ollut myyrä.

Lopulta paljastui, että myyrä oli Mikko Kuoppala ja kisan voitti Aino Sirje, joka yllättyi voitostaan silmin nähden. Hän nappasi kisasta itselleen 21 340 euroa.

– Olen tosi ylpeä tästä suorituksesta, Sirje iloitsi.

Kuoppala kertoi Myyrän viimeisessä jaksossa sabotoineensa voittopotista tuhansia euroja ja manipuloineensa ihmisiä.

Myyrä-kilpailussa osallistujien tehtävänä oli selvittää pitkin matkaa kisaa sabotoivan myyrän henkilöllisyys. Myyrän tehtävänä oli sabotoida tehtäviä ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä – jäämättä kiinni kilpakumppaneilleen. Viikko viikolta porukka pieneni, kunnes jäljellä oli enää kolme kilpailijaa.

Teemu Packalén, Aino Sirje, Mikko Kuoppala selvittivät tiensä Myyrän finaaliin.­

Kaikkia kolmea finalistia epäiltiin kisan aikana myyräksi. Erityisen paljon epäilyksiä herätti Aino Sirje, joka sai muiden kilpailijoiden hälytyskellot soimaan aivan kisan alussa. Näyttelijä nimittäin ilmoitti väärin puhelinnumeronsa viimeiset numerot jo heti ensimmäisessä tehtävässä. Muut kilpailijat uskoivat, että hän teki sen tahallaan.

– Aikuinen ihminen, jos ei tiedä puhelinnumeronsa kahta viimeistä numeroa, niin ihan oikeasti. Miten se osaa tyyliin pestä hampaat? kilpakumppani Pippa Laukka ihmetteli.

Kilpailun aikana myös Pyhimyksen käytös epäilytti muita. Joona Puhakka laukoi kameroille uskovansa, että Pyhimys myyräilee salaa ja sabotoi kilpailuja.

– Hän halusi kusta tehtävän, Puhakka puhisi kameroille.

Finaalikolmikosta vähiten epäilyksiä muissa herätti Teemu Packalén, joka kertoi kameroille, että hän on hionut pelitaktiikkaansa Myyrä-kisan aikana tarkoin.

– Mun game plan on ollut se, että olen mahdollisimman luotettava ja kaveri kaikkien kanssa. Aina kun testi on ohi, menen vähän juttelemaan, että mitä vastasit tohon ja kerään sen tiedon ja sen mukaan aina vastaan, Packalén paljasti.

– Se on syy, minkä takia olen finaalissa, hän myhäili.

Ennen finaalia kisasta putosivat Wallu Valpio, Mira Luoti, Noora Karma, Mikko Penttilä, Pippa Laukka, Ilari Johansson ja Joona Puhakka.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?