Sara Vanninen paljastaa kammottavan totuuden Selviytyjät-kisansa taustalta – kaikki meni pieleen yltäkylläisten grillijuhlien jälkeen - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Sara Vanninen paljastaa kammottavan totuuden Selviytyjät-kisansa taustalta – kaikki meni pieleen yltäkylläisten grillijuhlien jälkeen

Bloggaaja Sara Vanninen joutui jättämään Selviytyjät Suomi -kilpailun. Kisa oli hänelle äärimmäisen rankka kokemus sairastumisen vuoksi.

1.5. 21:25

Lauantaina Selviytyjät Suomi -kisasta putosi yhdeksäntenä kilpailijana bloggaaja Sara Vanninen. Heimo äänesti Vannisen ulos salakavalasti niin, ettei tämä osannut odottaa lähtevänsä kotiin. Vanninen luotti Karolinaan sokeasti, ja se koitui lopulta hänen kohtalokseen.

– En ole ihan varma, miten näin kävi, Vanninen kertoi kameroille pudotuksensa jälkeen.

– Luotin Karoon vielä, vaikka mun olisi varmaan pitänyt kääntää sille selkä. Olimme ekana päivänä sopineet liitosta ja mun oli jotenkin tosi vaikea päästää siitä irti, hän jatkoi.

Vanniselle jäi äänestyksestä huijattu olo, mutta hän tiedosti, että hänen omien peliliikkeidensä olisi pitänyt olla fiksumpia. Karoliina kuitenkin nappasi lauantain jaksossa itselleen valtakirjan, jolla hän sai viedä yhden kilpailijan äänen. Tilanne sekoitti pakkaa, eikä Vanninen siksi uskaltanut lähteä liitostaan Karoliinan kanssa.

Kisan päättyminen harmitti Vannista, mutta oli samalla myös helpotus. Hän paljasti Selviytyjät Suomi Extrassa, että ohjelman kuvaukset olivat hänelle äärimmäisen rankka kokemus fyysisesti.

– Toi oli aika kova pala, Vanninen myönsi.

Vanninen sairastui Selviytyjien kuvauksista pahasti ja menetti lähes kaikki voimansa. Hänen jyrkkä alamäkensä alkoi seitsemännessä jaksossa nähdyistä yltäkylläisistä juhlista. Tuolloin heimot yhdistyivät ja kisan voittajat pääsivät nauttimaan grilliherkuista.

– Söin varmaan jonkun 17 perunaa siellä ja kroppa petti. Olin vatsataudissa viikon. Ei ollut mitään energiaa kehossa. Nytkin kun katon itseäni tuolla, en meinaa tunnistaa sitä persoonaa, kun oon normaalisti ilmeikäs ja eläväinen tyyppi, Vanninen kertoi Alma Hätöselle ja Kimmo Vehviläiselle.

Huono vointi näkyi myös Vannisen kisoissa, tosin sen hän ymmärsi vasta jälkikäteen.

– Mua ärsytti niin paljon! Ajattelin, että kisat on se, missä tuun loistamaan. Sitten jään kolme vikaa kisaa lähtöruutuun. Oon noissa haastatteluissa, että mistä tämä johtuu, mutta siitähän se johtui, että oli vaan niin kylmä koko ajan. Kaikki ruoka ja energia meni kehon lämmittämiseen.

Sara Vanninen ei pärjännyt Selviytyjien kilpailuissa niin hyvin kuin oli etukäteen ajatellut. Bloggaaja on juossut maratonin ja treenaa aktiivisesti, mutta raju vatsatauti vei kaikki hänen voimansa niin, ettei hankalista kisoista tullut mitään.

Vehviläinen harmitteli, miksei yhtään kameraa oltu asemoitu lähelle riukua. Vannisen mukaan hänen olonsa oli vatsataudin vuoksi niin kammottava, että hän joutui turvautumaan erilaisiin pusikoihin ennen kilpailuja.

– Aina 25 sekuntia ennen kaikkia skaboja mä juoksen jostain pusikosta ja oon käynyt tyhjennyttämässä itseni johonkin. Se oli ihan kamalaa, hän kertoi.

Vanninen toivoi putoamisensa jälkeen, että kilpailun voittaisi joku vielä mukana olevista naisista. Kisassa jatkavat edelleen Karoliina, Marianne, Joalin, Kristian, Archie, Niko ja Suvi.

– Toivoisin, että siinä ei käy niin, että siinä on Archie ja Krisu finaalissa, Vanninen totesi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?