Näin Mirkulle, 20, ja Mikalle, 23, kävi Temptation Islandin jälkeen – oivalsivat tärkeän asian kameroiden sammuttua - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Näin Mirkulle, 20, ja Mikalle, 23, kävi Temptation Islandin jälkeen – oivalsivat tärkeän asian kameroiden sammuttua

Temptation Island koitui Mirkun ja Mikan parisuhteen kohtaloksi.

29.4. 22:11

Mirkun, 20, ja Mikan, 23, parisuhde päättyi Temptation Islandilla, kun Mika ihastui palavasti toiseen naiseen. Myös Mirkku myönsi hänellä olevan tunteita toista miestä kohtaan.

Tunteikkaan iltanuotion jälkeen pari lähti eri teille. Torstai-iltana esitetyssä Temptation Island Suomi Extrassa Mirkku ja Mika kertoivat Sami Kuroselle ja Harri Moisiolle, mitä kaikkea heidän elämässään on tapahtunut kuvausten jälkeen.

Mirkku sanoi olleensa poissa tolaltaan tunteikkaan iltanuotion jälkeen, mutta tilanne helpottui, kun hän pääsi hotelliin keskustelemaan Mikan kanssa.

Ex-rakastavaiset kertoivat, että eropäätös on pitänyt, eivätkä he ole enää yhdessä.

Mika kuvaili menneensä aivan lukkoon viimeisellä iltanuotiolla.

Mirkku huomautti, että hän ja Mika ovat keskustelleet Temptation Islandin tapahtumista lukuisia kertoja ja he ovat nykyään hyvissä väleissä.

Pitkien keskustelujen ansiosta he olivat oivaltaneet, että mustasukkaisuus ja muut suhteen vaikeudet johtuivat kommunikaatio-ongelmista. Se puolestaan johti väärinkäsityksiin.

– Olemme jutelleet tosi paljon. Kyllä se on aikalailla sitä, että olemme ymmärtäneet toisiamme väärin, Mirkku kertoi.

Mika kertoi Temptation Islandilla voimakkaista tunteistaan Peppiinaa kohtaan. Mirkku ihastui sinkku-Miikaan, joka puolestaan toivoi, että heidän yhteydenpitonsa jatkuisi kuvausten jälkeenkin.

Mirkku paljasti kuitenkin Temptation Island Suomi Extrassa, ettei hänen ja Miikan, tai Mikan ja Peppiinan välille syntynyt kameroiden sammuttua mitään sen vakavampaa.

– Heitin ekana taksissa, että lähetäänkö me aina kimppakyydillä Jyväskylään, kun Peppiina ja Miika ovat molemmat sieltä. Meillä oli hetken aikaa Miikan kanssa juttua, mutta se ei sitten loppupeleissä toiminut, Mirkku kertoi.

– Kaikki tapahtui niin äkkiä, niin itseä alkoi ahdistaa. Päätin, että mun on otettava aikaa itselleni.

Mika kertoi juttelevansa Peppiinan kanssa päivittäin, mutta he ovat vain ystäviä.

– Jutellaan niitä näitä. Olen koittanut keskittyä töihin, Mika jutteli.

Mirkku sanoi olleensa Peppiinaan yhteydessä kuvausten jälkeen ja pahoitelleen sitä, että hän haukkui Peppiinaa kameroiden edessä.

– Olen hyökännyt niin paljon Peppiinaa kohtaan. Reaktioni on ollut väärin, sillä hän on ollut sinkkuna siellä. Olemme puhuneet asioita. Meidän pitäisi nähdä ja puhua asioista vielä enemmän, Mirkku kertoi.

 

Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Mirkku sanoi pyytäneensä Peppiinalta anteeksi ilkeitä sanojaan. Hän toivoi, että he pääsevät keskustelemaan Temptation Islandin tapahtumista kasvotusten.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?