Temptation Islandissa täysin odottamaton käänne – Sami Kuronen on pudota tuoliltaan, kun suosikkipari paljastaa tuoreet kuulumisensa - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Temptation Islandissa täysin odottamaton käänne – Sami Kuronen on pudota tuoliltaan, kun suosikkipari paljastaa tuoreet kuulumisensa

Tuoreessa Temptation Island Extra -ohjelmassa nähdään jymy-yllätys, jota tuskin kukaan osasi odottaa.

22.4. 21:55

Temptation Islandin kutkuttava kausi on edennyt maalisuoralle asti, jossa houkutusten saarelle lähteneet pariskunnat kohtaavat vihdoin toisensa viimeisellä iltanuotiolla.

Torstai-illan jaksossa nuotion lämpöön astelivat paljon huomiota osakseen saaneet Anna ja VP. Pariskunnalta nähtiin läpi kauden vahvaa suorittamista, eikä kenellekään tullut yllätyksenä, että parin kohtaaminen oli täynnä jälleennäkemisen riemua. He päättivät lähteä ohjelmasta kuten olivat siihen tulleetkin – pariskuntana.

Vaikka Anna ja VP lähtivät pariskuntana pois saarelta, suhde päättyi vain vähän aikaa myöhemmin.­

Todellinen pommi putosikin vasta illan Temptation Island Extra -ohjelmassa, jossa juontajat Sami Kuronen ja Harri Moisio tapaavat Annan ja VP:n kuukausia ohjelman kuvausten jälkeen.

Molempien juontajien huulilla on sama kysymys: Mitä heille kuuluu nyt?

– No varmaan päällimmäisenä se, mikä pitää sanoa, niin tossa helmikuussa me päätettiin erota, VP aloittaa.

Aidosti yllättyneen oloiset juontajat haluavat tietää välittömästi lisää.

– Päädyttiin keskustelemaan siitä, että millä tavalla molemmat priorisoi parisuhdetta ja kuinka paljon annetaan parisuhteelle. Huomasin sen, että mä en anna parisuhteelle läheskään yhtä paljon kuin itse siltä sain. Eihän se ole reilua toista kohtaan, VP jatkaa.

Anna myötäilee vieressä nyökytellen.

– Olen tosi aktiivinen tekijäosapuoli. Ei se tarkoita, että VP olis mua huonosti suhteessa kohdellut, mutta hän on vähän passiivisempi. Ja silloin kun priorisointi ei enää kohtaa, ja ei ole enää onnellinen parisuhteessa, niin silloin pitää erota, Anna kertoo.

–Panettaaks sua, rempseä Anna kysyi puolisoltaan kolmen viikon erossaolon jälkeen.­

Ex-parin mukaan VP löysi ohjelman kautta itselleen uuden ystäväpiirin, joka vähensi parisuhteen tärkeyttä entisestään. VP on tullut erityisen läheiseksi ohjelmaan osallistuneen Miten kanssa.

– Ollaan tässä pelleilty, että Miten takia erottiin, koska nää hengaa tosi paljon, Anna letkauttaa.

Anna ja VP ehtivät olla yhdessä viitisen vuotta ja molemmat myöntävät, että erillään olemiseen on ollut totuttelemista. VP kuitenkin painottaa, ettei parisuhdetta tulisi jatkaa ainoastaan sen takia, että takana on pitkä yhteinen historia.

– Se ei kerro suhteen laadusta vielä mitään. Parisuhteen eteen pitää tehdä aktiivisesti töitä, että se kestää ja säilyy, hän sanoo.

Harri Moisio ja Sami Kuronen olivat puulla päähän lyötyjä, kun pari kertoi eronneensa.­

Kun ohjelman veturit kysyvät ex-parilta, aikovatko he olla jatkossa toistensa kanssa tekemisissä, molemmat vaikuttavat empiväisiltä.

– Ei meillä loppupeleissä oo yhteisiä kiinnostuksenkohteita, Anna toteaa.

VP kertoo vielä lopuksi, että elämä hymyilee, vaikka ero tulikin. Anna on asiasta toista mieltä.

– Mä en pysty komppaa tohon. Kyllä se hetkittäin hymyilee, mutta valehtelisin jos sanoisin, että tämä ei vaikuta mihinkään, Anna sanoo.

VP ja Anna lähtivät Temptation Islandille varmoina siitä, että heidän suhteensa kestäisi koettelemuksen.­

Pariskunta sai aikaan vilkasta keskustelua kerrottuaan ohjelmassa normeja ravistelevasta parisuhdemallistaan. Anna paljasti hakeneensa suhteen ulkopuolelta tyydytystä niihin seksuaalisiin mieltymyksiinsä, joita VP ei hänelle pystynyt tarjoamaan. VP vakuutti olevansa järjestelyn suhteen sujut.

Anna kuitenkin painotti, ettei järjestelyn pointtina ollut harrastaa satunnaista seksiä eri ihmisten kanssa, vaan hakea ainoastaan niitä elementtejä, jotka omasta seksielämästä puuttuivat.

Myös houkutusten saarella Anna ja VP määrittelivät parisuhteensa rajat muita pareja löyhemmin. He eivät katsoneet toisen seksuaalisia tekoja pahalla, kunhan niihin ei liittynyt romanttisia tunteita.

Ex-pari kertoo Temptation Island Extrassa, että he ovat saaneet runsaasti positiivista palautetta avoimuudestaan. Anna huomasi saamansa palautteen kautta, ettei heidän suhdekuvionsa ollutkaan niin epätavallinen kuin he olivat ehkä kuvitelleet.

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21 Nelosella. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?