Varatulta Henkalta hämmästyttävä paljastus: Oli aikonut kosia – pettää silti puolisoaan sängyssä ja parvekkeella

Henkan piti kosia puolisoaan Juliaa Temptation Islandin jälkeen, mutta Joannan kanssa vietetyt yöt ovat saaneet miehen mielen muuttumaan.

22.4.2021 10:53

Parien aika Temptation Islandilla lähenee loppuaan ja parit joutuvat pian kohtaamaan toisensa viimeisellä iltanuotiolla. Ennen puolisonsa Julian kohtaamista Henkka suuntaa unelmatreffeille sinkku-Joannan kanssa, josta on tullut huvilalla hänelle erittäin läheinen.

Henkka on harrastanut Joannan kanssa seksiä lukuisia kertoja ja kertonut kameroille, ettei hänellä ole enää minkäänlaista mielenkiintoa jatkaa suhdetta Julian kanssa.

Henkka valitsi unelmatreffeille Joannan, jonka kanssa hän on viettänyt helliä hetkiä.

Henkan estoton käytös on kummastuttanut varattuja miehiä ja sinkkunaisia. Henkka on itsekin yllättynyt toiminnastaan Temppareissa ja joutuu nyt miettimään omia tulevaisuudensuunnitelmiaan uudestaan.

Ennen kuvauksia Henkka oli suunnitellut kosivansa Juliaa, mutta nyt tilanne on aivan toinen.

– Pitää palauttaa se sormus, Henkka pohtii.

– Kyllä sen kosimisen piti olla yllätys Julialle. Se, että se ei tapahdukaan nyt, on iso yllätys mulle. En olisi osannut kuvitella tällaista ennen kun tänne tulin, hän myöntää.

Joanna kysyy, jännittääkö Henkka sitä, mitä Julia aikoo häneltä kysyä viimeisellä iltanuotiolla.

– Minua enemmänkin ehkä turhauttaa tällä hetkellä sinne meneminen, koska Julia on siellä selvästi ilmaissut, että ajattelee minut valehtelijana. Minua turhauttaa se, että joudun selittämään jotain, vaikka minut koetaan valehtelijana, Henkka tokaisee.

Puolison puuhastelut ovat olleet kova pakka Julialle. Julia on kertonut muille varatuille naisille, että hänestä tuntuu, kuin hän ei olisi koskaan tuntenutkaan Henkkaa.

Julia on nähnyt iltanuotioilla videoita puolisonsa Henkan touhuista.

Henkkaa harmittaa, että Julia pitää häntä valehtelijana. Henkka epäilee sitä, onko hänen Juliaa kohtaan tuntemansa rakkaus ollut koskaan romanttista.

– Julia ajattelee, että olen valehdellut ihan kaiken. En usko, että se luottaa edes siihen, että mun nimi on Henkka, hän avautuu Joannalle.

Henkan ja Joannan unelmatreffeillä käydään syvällistä keskustelua Henkan ja Julian suhteesta. Myöhemmin illalla pari ajautuu jälleen helliin hetkiin.

– Harrastettiin Henkan kanssa seksiä sängyssä ja parvekkeella, Joanna kertoo unelmatreffien jälkeen kameroille.

– Kettu meni koloon, Henkka toteaa.

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21 alkaen. IS ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?