Ruotsin Paratiisihotellissa leimahti valtava hyväksikäyttöskandaali – kamerat tallensivat järkyttävän hetken - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Ruotsin Paratiisihotellissa leimahti valtava hyväksikäyttöskandaali – kamerat tallensivat järkyttävän hetken

Kaksi Ruotsin Paratiisihotelliin osallistunutta naista syyttää miespuolista kilpailijaa hyväksikäytöstä kesken kuvausten.

Ruotsin Paratiisihotellissa leimahti skandaali, kun kaksi osallistujaa paljasti kolmannen kisaajan käyttäneen heitä hyväksi.­

20.4. 14:54

Ruotsissa Paratiisihotelli-sarjasta on noussut valtava kohu, sillä kaksi ohjelman osallistujaa kertoo tulleensa hyväksikäytetyksi sen kuvauksissa. Asiasta uutisoivat muun muassa Aftonbladet ja Expressen.

Expressenin mukaan Ruotsin Paratiisihotellissa kilpailevat Jennifer Paatere, 23, ja Annie Dahlberg, 24, kertovat kolmannen osallistujan Toby Johnsonin, 21, ahdistelleen heitä.

Jo kuukausia sitten Meksikossa kuvatut tapahtumat paljastuvat ohjelman tämän viikon jaksossa, kun Johnson poistetaan talosta sääntörikkomuksen vuoksi. Expressenin mukaan ohjelman tuotanto puuttui peliin sen jälkeen, kun Johnson oli kosketellut toistuvasti Dahlbergiä ilman tämän lupaa sekä riisunut Paateren rintaliivit tämän päältä.

Ruotsalaislehden mukaan Johnson kosketteli sormillaan Dahlbergin intiimialuetta tämän hameen alta ja olisi halunnut harrastaa seksiä tämän kanssa. Myöhemmin Johnson riisui Paateren rintaliivit vasten tämän tahtoa niin, että tämän rinnat paljastuivat.

– Ei, hei lopeta, haloo! Anteeksi, mutta minä puhun sinulle, Paatere sanoo Johnsonille Paratiisihotelli-sarjassa Expressenin mukaan.

Myöhemmin Paatere kertoi tapahtuneesta muille kilpailijoille itkuisena. Hän halusi jättää kuvaukset ja lähteä kotiin.

– Olin hiton surullinen siitä, mitä tapahtui. Se nosti pintaan paljon vaikeita tunteita. Minä uskon, että monet tytöt pystyivät tunnistamaan siitä itsensä, Paatere sanoo ohjelmassa.

– Tunsin oloni tilanteessa Tobyn kanssa hyväksikäytetyksi, eikä se tuntunut hyvältä. Ei on aina ei ja sinun ei pitäisi tarvita selittää miksi, hän jatkaa.

Toby Johnson nähtiin Paratiisihotellissa jo toista kertaa. Hänen visiittinsä huvilalla päättyi kuitenkin lyhyeen.­

Paatere kertoo Expressenille, että hän ja Dahlberg kertoivat tuotantotiimille, mitä Johnsonin kanssa oli tapahtunut ja koko kilpailu keskeytettiin tapauksen selvittämiseksi. Lopulta tuotanto päätti, ettei Johnson voinut jatkaa tekojensa jälkeen mukana sarjassa.

– Kun näette ohjelman, käy hyvin selväksi, että meillä on nollatoleranssi tällaiseen käytökseen, Paratiisihotellin tuotantoyhtiön Nent Groupin viestintäpäällikkö Susanne Nylén kertoo Expressenille.

Paratiisihotellin tapahtumat jäivät vaivaamaan Dahlbergia ja Paaterea pitkäksi aikaa.

– Syytin itseäni tilanteesta ja pelkäsin, ettei kukaan uskoisi minua. Murruin ja tulin hyvin surulliseksi, Paatere sanoo Expressenille.

Sekä Paatere että Dahlberg kertovat ruotsalaislehdelle, että he ovat sittemmin yrittäneet unohtaa Meksikossa kuvatun sarjan tapahtumat.

Paaterelle ja Dahlbergille tarjottiin apua asian käsittelyyn ja he saivat tuotantoyhtiön täyden tuen jälkikäteen. Ohjelman leikkausvaiheessa he saivat tarkistaa, mitä asiaa käsittelevässä jaksossa näytetään ja mitä ei.

Paatere kuitenkin toivoo, että tuotanto olisi reagoinut ahdisteluun jo sen tapahtuessa ja poistanut Johnsonin välittömästi ohjelmasta. Aftonbladetin mukaan myös Dahlberg on sitä mieltä, että tilanteeseen puututtiin liian hitaasti.

Asiasta ei ole toistaiseksi tehty rikosilmoituksia, mutta Paatere ja Dahlberg harkitsevat vievänsä asian poliisille.

– Kyseessä on hyväksikäyttö, Paatere sanoo.

Johnson kertoo Paratiisihotellin jaksossa, että hän katuu tekojaan, ja pyytää anteeksi Paaterelta ja Dahlbergilta.

– Tietenkin kadun kaikkea. Tämä ei tule toistumaan enää ikinä, hän sanoo Expressenin mukaan.

Johnson toteaa Instagram-tilillään, että hän katuu tekemäänsä yhä joka ikinen päivä ja että hän on sitoutunut muuttumaan paremmaksi ihmiseksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?