Heimotoverit puukottivat Selviytyjät-kilpailijaa selkään pahemman kerran – huomasi rajun koettelemuksen fyysiset vaikutukset vasta hotellihuoneessa - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Heimotoverit puukottivat Selviytyjät-kilpailijaa selkään pahemman kerran – huomasi rajun koettelemuksen fyysiset vaikutukset vasta hotellihuoneessa

Näyttelijä Kerttu Rissanen äänestettiin ulos Selviytyjät Suomi -kilpailusta. Kertun kohtaloksi koitui liian positiivinen asenne, joka kävi lopulta heimotovereiden hermoille.

17.4. 21:28

Seitsemäntenä kilpailijana Selviytyjät Suomesta äänestettiin ulos näyttelijä Kerttu Rissanen. Kyseessä oli merkittävä käänne, sillä Kertusta tuli putoamisensa myötä ensimmäinen kilpailija, joka pääsee tuomaristoon ja vaikuttamaan lopulta siihen, kuka voittaa koko kilpailun ja 30 000 euron palkintopotin.

Kertun viimeiset Selviytyjät-päivät olivat piinallisia. Edellisessä jaksossa Kerttu sai viisi niin sanottua mustaa ääntä, jotka luettiin tänä iltana heimoneuvostossa Kertulle tulleiden äänien päälle. Vielä heimoneuvostoon saavuttaessa Kerttu oli siinä uskossa, että muut olisivat äänestämässä pois Archien. Lopulta äänet kuitenkin kasautuivat Kertulle ja hän joutui kotimatkalle.

Heimoneuvostossa oli vakava tunnelma.­

Edellisessä jaksossa Kerttu kyseli muilta, oliko hän tehnyt jotain väärin saadessaan kaikki mustat äänet. Valintaa perusteltiin Kertulle sillä, että häntä pidetiin muiden kilpailijoiden toimesta liian positiivisena.

– Paha sanoa, mikä oli se lopullinen syy, miksi mut pudotettiin. Mulla oli jo viisi mustaa ääntä pohjalla, se varmasti vaikutti vahvasti lopputulokseen, miksi mä tässä istun, Kerttu pohtii kameroille putoamisensa jälkeen.

– Tärkeintä olla tuolla oma ittensä. Pyrin siihen, että olin kaikille mukava ja halusin kunnioittaa kaikkia kilpailijoita. Ärsyttikö sit jotakin se, että olin koko ajan läsnä. Oisko pitänyt enemmän antaa tilaa? Tai sitten se oli vaan siitä, että tuo on oikeasti peliä. Ihmisillä on nälkä, ja pienet asiat alkaa ärsyttää enemmän.

Erityisesti Eliasta oli alkanut ärsyttämään Kertun yltiöpäinen positiivisuus. Elias olikin yksi niistä viidestä kilpailijasta, jotka viikon takaisessa jaksossa antoivat Kertulle mustan äänen. Kerttu kuitenkin toteaa kameroille, ettei hän kanna kenellekään kaunaa kotiinlähdöstään.

– En usko, että kukaan meistä ottaa ton pelin jälkeen niin henkilökohtaisesti näitä asioita, mitä siellä tuli sanottua tai tehtyä. Se on oma maailma ja nyt on tää ulkomaailma, ja tuskin sit samanlaiset asiat ärsyttäis, Kerttu miettii.

– En kanna kaunaa ketään kohtaan. Toi oli peliä ja pelissä kuuluu äänestää ihmisiä pois. Mutta on kyllä mielenkiintoista päästä vähän niin kuin kärpäsenä kattoon seuraamaan noita äänestyksiä.

Kerttu Rissasesta tuli ensimmäinen kilpailija, joka pääsee vaikuttamaan Selviytyjien lopputulokseen.­

Hotellihuoneeseen saapuessaan Kerttu huomaa, miten rajusti metsässä vietetyt päivät ovat vaikuttaneet fysiikkaan.

– Olin saarella varmaan 18 päivää, enkä kertaakaan käynyt sisällä. Kaikki tää valaistus! Jotenkin tuntuu, että näkökenttä oli ihan sumea, kun on ollut vaan luonnonvalossa ja notskin valossa – se tuntui hassulta, Kerttu selittää.

Myös yö oikeassa sängyssä tuntuu ajatuksenakin ihanalle.

– Tuli lonkkaluut kipeeksi, kun nukkui siinä kovalla alustalla. Heräsin joka yö siihen, kun oli puutunut käsi tai jalka, kun ei ollut pehmustetta. Nyt on aika kiva nukkua tällaisessa sängyssä, hän miettii.

– Sopeuduin saarelle aika hyvin. Osasin ennakoida nälkää, veikkasinkin, ettei se tule olemaan mulle iso juttu. Mutta toi kylmyys. Mulla on arjessakin aina kylmä ja olin joka skabassa ihan jäässä, Kerttu kertaa fyysisiä haasteita.

Selviytyjät Suomi Nelosella lauantaisin kello 20. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?