Selviytyjät-kilpailijoille tarjotaan alkoholia ensimmäistä kertaa viikkoihin – yhden käytöksessä tapahtuu heti silmiin pistävä muutos

Varo juonipaljastuksia! Selviytyjät Suomi -kilpailussa eletään jännittäviä aikoja, kun vuorossa on heimojen yhdistyminen ja ensimmäinen yksilökilpailu.

9.4.2021 9:46

Selviytyjät Suomi -ohjelmassa nähtiin viime viikolla dramaattinen käänne, kun historiallisen heimoneuvoston seurauksena kilpailusta kotimatkalle joutui Sabina Särkkä. Sabina joutui kotimatkalle, sillä toisen heimon Nikolle ja Archielle luovuttamat amuletit pelastivat heidän nahkansa.

  • Jos et halua lukea juonipaljastuksia, älä lue artikkelia tämän pidemmälle.

Amulettien luovuttamiseen johti Kristianin ja Eliaksen oletus siitä, että Aasat ja Vaanit olisivat pian yhdistymässä yhdeksi heimoksi. Selviytyjät Suomi -kilpailun sääntöjen mukaan koskemattomuusamuletit täytyy käyttää ennen heimojen yhdistymistä.

Kilpailijoiden luulot osoittautuvat todeksi, kun pulloposti tuo tiedon heimojen yhdistymisestä. Juontaja Juuso Mäkilähde kertoo joukolle, että he muodostavat nyt yhden yhteisen Valland-heimon. Ensin kilpailijat kuitenkin ottavat toisistaan mittaa esteradalla, jonka jälkeen viisi tehtävästä nopeiten suoriutunutta kilpailijaa lunastavat itselleen varman paikan uudesta heimosta.

Kilpailijat kamppailevat varmasta paikasta uudessa heimossa.

Kilpailussa parhaiten pärjänneet Archie, Kristian, Marianne, Elias sekä Sara pääsevät lisäksi nauttimaan grilliherkuista, oluesta sekä viinistä. Kilpailijoille ei ole tarjottu alkoholia kahteen viikkoon ja juomat maistuvat jokaiselle. Erityisen mieluissaan tarjoiluista ovat Archie ja Kristian.

Nauttiessaan grilliherkuista ja alkoholijuomista kilpailijat rentoutuvat välittömästi. Selkeän muutoksen huomaa etenkin Archien käytöksessä, joka viihdyttää seuralaisiaan laulamalla, vitsailemalla ja riehumalla.

– Desi bisseä ja hörppy viiniä ja tämä on tilanne, Sara kiteyttää tunnelman.

– Juomaa virtasi ja ai saatana, kyllä tätä fiilistä on ollut ikävä, komppasi puolestaan Elias.

Archie pääsee maistamaan alkoholia ensimmäistä kertaa yli kahteen viikkoon.

Tunnelma ja desibelit nousevat, kun juhlat jatkuvat. Pian puhe kääntyy siihen, kuka on pyörtänyt kisan aikana puheensa kenenkin kohdalla. Archielle ja Krisulle valkenee, että Marianne on jossain vaiheessa vedättänyt molempia.

– Mä en luota suhun enää yhtään. F*ck the police, Archie tuhahtaa aiemmin poliisina työskennelleelle Mariannelle.

– Tollasia noi poliisit on, Krisu jatkaa.

Kameroille näkyy myös kuinka lukuisista alkoholiannoksista piristynyt Archie kävelee Kristianin taakse ja hieroo itseään tämän selkää vasten.

– Nyt n*ssitaan, Archie huudahtaa.

–  Ai nyt se alkoi? Taas mua viedään. Tämän bissen jälkeen mä oon varmaan ihan messissä, Kristian kuittaa ystävänsä puheet.

Selviytyjät Suomi Nelosella lauantaisin kello 20. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?