Sonyan silmille lävähtää viimeisellä iltanuotiolla shokeeraava näky – puolison teko Temptation Islandilla saa murtumaan kyyneliin - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Sonyan silmille lävähtää viimeisellä iltanuotiolla shokeeraava näky – puolison teko Temptation Islandilla saa murtumaan kyyneliin

Miten ja Sonyan matka Temptation Islandilla saa vielä viime metreillä yllättävän käänteen.

8.4. 12:02

Temptation Island Suomessa ollaan viimeisten iltanuotioiden äärellä. Miten ja Sonyan matka on tähän asti sujunut rauhallisissa merkeissä. Rajoja ei ole rikottu ainakaan fyysisellä tasolla ja molempien luottamus toisiinsa on tuntunut säilyneen.

  • Jos et halua lukea juonipaljastuksia, älä lue artikkelia tämän pidemmälle.

Viimeisellä yhteisellä iltanuotiolla tilanne kuitenkin muuttuu, kun Sonya pääsee näkemään koosteen Miten käytöksestä kauden viimeisissä bileissä.

Videolla Mitte kertoo näkevänsä sinkku-Nannan ikään kuin pikkusiskonaan. Nanna taas epäilee, että Miten ja Sonyan rajat ovat rikkoutuneet esimerkiksi edellisenä yönä, sillä Mitte ja Nanna päätyivät bileiden päätteeksi suutelemaan toisiaan sängyssä.

– Mä uskoisin, että rajat on vähän ehkä ylittyneet sillä, että nukutaan yhdessä kaikki yöt ja että ilta jatkuu pussailulla, Nanna kommentoi kameroille.

Sonya murtuu videon nähtyään kyyneliin.­

Nanna kertoo Miten myös todenneen hänelle, ettei hän kadu edellisenä yönä tapahtunutta suutelua.

– Sen jälkeen mä mainitsin, että ehkä ihan hyvä, että me sammuttiin. Sit Mitte sanoi, että niin, ei tiedä mitä olisi tapahtunut, Nanna lisää.

Sonya murtuu välittömästi kyyneliin nähtyään Miten iltanuotiovideon. Hänen mukaansa videossa loukkasi eniten se, että Nannan kanssa vaihdettiin muutakin kuin nopea pusu.

– Tuolla selkeästi oikeasti suudeltiin pitkin iltaa ja mä en tiedä, että mitä Mitte on ajatellut. Toi yllättää tosi paljon, Sonya vuodattaa iltanuotiolla.

Sonya ei myöskään osta Miten kertomusta siitä, että Nanna tuntuu hänestä omalta pikkusiskolta.

– Mun mielestä se on ihan paskapuhetta, et en mä ajattelisi mun pikkusiskosta noin ja sitten toimisi tuolla tavalla, hän torppaa kumppaninsa selitykset.

Sonyan ja Mitten välistä luottamusta koetellaan viimeisellä iltanuotiolla.­

Sonyaa häiritsee Miten tekemisissä myös ennen Nannan suutelua käyty keskustelu Vilman kanssa. Keskustelussa Mitte on kertonut sinkulle joutuvansa tekemään kotona kaiken.

– Mä oon niin väsynyt siihen, että mä kannan niin paljon vastuuta meidän arjessa kun mä oon kuitenkin monta päivää viikossa töissä. Olen joka päivä jonkun 12 tuntia poissa kotoa, Sonya tilittää.

Sonya toivoo, että Mitte voisi viimeistään viimeisellä iltanuotiolla keskustella hänen kanssaan suhteessa hiertävistä asioista. Päästyään pois iltanuotiolta Sonya paljastaa tunteensa muille varatulle naisille.

– "Mä oon ihan vitun järkyttynyt, hän toteaa ja murtuu itkuun.

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21 Nelosella ja Ruudussa. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?