Maajussi-Mustafa kertoo haluavansa seksiä vähintään 5–6 kertaa päivässä – epäilee morsianehdokkaansa kuntoa makuuhuoneen puolella - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Maajussi-Mustafa kertoo haluavansa seksiä vähintään 5–6 kertaa päivässä – epäilee morsianehdokkaansa kuntoa makuuhuoneen puolella

Turkkilainen Mustafa epäilee, että liian suuri ikäero saattaisi näkyä erilaisina haluina parisuhteessa. Hän kehaisee olevansa kuin skorpioni.

Mustafa vie Maaritin kylpylään tutustuakseen tähän paremmin.­

8.4. 11:04

Maajussille morsian maailmalla -sarjassa vietetään farmiviikkoa, jolla morsianehdokkaat pääsevät tutustumaan maajussien koteihin ja elämään. Turkkilainen Mustafa on vienyt kolme naista luokseen Alanyaan. Siellä hän esittelee morsianehdokkaille tilaansa, Alanyan kaupunkia ja tavallista arkeaan.

Mustafa päättää tutustuttaa naiset turkkilaiseen kulttuuriin hamamin eli turkkilaisen saunan avulla. Ensimmäisenä saunomaan ja kylpemään pääsee Maarit, 55. Mustafa ja Maarit tulevat hyvin juttuun, mutta yksi asia häiritsee Mustafaa.

Maajussi on huolissaan kaksikon ikäerosta, sillä Maarit on häntä selvästi vanhempi.

– Jos olisin tuntenut Maaritin kymmenen vuotta sitten, olisin heti mennyt naimisiin. Hän on niin hedelmällinen ja rehellinen nainen, Mustafa sanoo kameralle.

Mustafa kokee, ettei ikäero juuri tunnu heidän välisessä kanssakäymisessään, mutta pelkää, että siitä tulee ongelma makuuhuoneen puolella. Mustafa epäilee, ettei Maarit pysyisi välttämättä hänen halujensa perässä.

– Olen kuin skorpioni. Päivässä 5–6 kertaa ei riitä, Maarit varmaan jaksaa kerran, Mustafa täräyttää kameralle.

Maarit ja Mustafa tulevat loistavasti toimeen ja molemmat pitävät toisistaan. Mustafaa kuitenkin huolestuttaa se, että Maarit on häntä vanhempi.­

Mustafa epäilee myös, että mikäli hän vilkuilisi vaikka ravintolassa vahingossa kaunista naista, tulisi siitä sanomista Maaritin kanssa.

– Usko minua, heti hänellä on jotain sanomista: ”Miksi sä katot?”. Miksi ei?

Maarit puolestaan kertoo kylpylässä vietetyn päivän jälkeen, että tunteet Mustafaa kohtaan ovat hiljalleen alkaneet heräämään.

– Kyllä hän paransi pointseja oikein reilusti, täytyy myöntää, Maarit sanoo.

– Tämän päivän perusteella täytyy sanoa, että tunteet on lämmennyt jonkun verran. Ei enää ole vain kaveri, vaan jonkun verran enemmän.

Maajussile morsian maailmalla torstaisin klo 20.00 MTV3-kanavalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?