Libanonilainen Stefano teki radikaalin päätöksen Maajussille morsian -sarjassa – sitten tilanne sai uskomattoman käänteen - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Libanonilainen Stefano teki radikaalin päätöksen Maajussille morsian -sarjassa – sitten tilanne sai uskomattoman käänteen

Beirutista kotoisin oleva Stefano ei lopulta ollut yhdenkään suomalaisnaisen mieleen. Tunne oli kuitenkin molemminpuolinen, sillä Stefano ei halunnut viedä ketään morsianehdokkaistaan kotimaahansa.

Libanonilainen Stefano ei löytänyt kipinää kenenkään suomalaisnaisen kanssa ja palasi kotimaahansa tyhjin käsin.­

25.3. 20:22

Maajussille morsian maailmalla -sarjassa nähtiin torstai-iltana ennennäkemätön käänne, kun kaikki neljä morsianehdokasta antoivat pakit libanonilaiselle Stefanolle. Viini- ja oliivibisneksessä työskentelevä Stefano, 38, etsi sarjasta eleganttia ja naisellista naista, joka istuisi hänen menevään ja juhlien täyttämään elämäntyyliinsä.

Treffeillä Stefanolle alkoi valjeta, ettei kukaan suomalaisnainen välttämättä olisi sellainen kuin hän oli toivonut. Stefanoa ihmetytti esimerkiksi se, miksi 38-vuotias Henna istui kotona remonttia tehden, vaikka tämä oli sinkku.

– Miksei hän käy ulkona tyttöjen kanssa, juhli, juo ja deittaile? Johtuuko suomalaisten käytös säästä? Stefano hämmästeli juteltuaan kahden kesken Hennan kanssa.

Myös Heidin tapa matkustaa ihmetytti kosmopoliittia libanonilaista. Heidi kertoi nimittäin käyneensä Turkissa noin 15 kertaa ja Sisiliassa kolmesti. Stefanoa kummastutti se, että Heidi halusi aina käydä samoissa paikoissa.

– Tunsin oloni surulliseksi. Halusin sanoa, että olemme samassa veneessä. Mutta niin ei ole, Stefano totesi.

Torstain Maajussi-jakson päätteeksi Stefanon olisi pitänyt valita, ketkä kolme naista hän haluaa viedä Libanoniin tutustumaan elämäänsä. Hän oli saapunut Suomeen toiveikkaana ja uskoi olevansa valmis rakastumaan, mutta kaikki ei ollutkaan mennyt suunnitelmien mukaan.

Naiset epäilivät, että Stefano osallistui ohjelmaan vääristä syistä.­

Stefano myönsi juontaja Vappu Pimiälle, ettei romanttisia tunteita lopulta herännyt ketään morsianehdokasta kohtaan.

– En tuntenut, että joku heistä olisi tarkoitettu elämänkumppanikseni.

Koska kemia ja kipinä puuttuivat kaikkien naisten kanssa, päätyi Stefano poikkeukselliseen ratkaisuun. Hän päätti, ettei hänen kannattanut kutsua ketään neljästä naisesta matkalle kotimaahansa.

– En halua tuhlata heidän aikaansa, kaikkien aikaa enkä omaa aikaani, hän perusteli.

Tilanne sai kuitenkin vielä yllättävämmän käänteen, kun Stefanon morsianehdokas Salla pyysi puheenvuoroa juuri ennen kuin Stefanon oli määrä kertoa päätöksensä naisille. Salla paljasti naisten käyneen yhdessä keskusteluita Stefanosta ja tehneen niiden jälkeen ennennäkemättömän päätöksen: kukaan heistä ei halunnut jatkaa matkaa Stefanon kanssa.

Sallan mukaan oli käynyt nopeasti selväksi, että kaikilla naisilla oli samankaltaiset tuntemukset Stefanoa kohtaan. He eivät uskoneet, että tämä olisi valmis parisuhteeseen tai aidosti halunnut tutustua heihin.

– Meistä tuntuu, ettet ole täällä samasta syystä kuin me. Toivotamme sinulle hyvää jatkoa ja turvallista kotimatkaa, Salla totesi.

– Olen sataprosenttisesti samaa mieltä kuin hän. Videolla näkemämme mies ei ole sama ihminen kuin täällä oleva. Tulit saamaan kokemuksia ja lisää seuraajia Instagramissa. Hauskaa lomaa. Tulimme tänne tutustumaan sinuun ihmisenä, Maria jatkoi.

Stefano vietti Levillä aikaa morsianehdokkaisiinsa tutustuen ja Suomen talvesta nauttien.­

Naisten päätös tuli Stefanolle täytenä yllätyksenä. Hänen ilmeensä valahti, kun Salla kertoi hänelle ja Vappu Pimiälle naisten yhteisestä päätöksestä.

– Okei, hän vastasi häkeltyneenä.

Stefano ei kuitenkaan vaikuttanut ottaneen itseensä naisten yllätyspäätöksestä. Hän halasi heitä hyvästeiksi ja kertoi kokemuksen olleen hyvä. Myöhemmin hän myönsi kameralle, että tilanne oli hänelle suuri helpotus.

– Olin helpottunut. Tavoittelen samaa, mutta suhdetta, jossa on enemmän intohimoa, Stefano totesi.

Maajussille morsian maailmalla torstaisin klo 20.00 MTV3-kanavalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?