Varo juonipaljastuksia! Yllätyskäänne sekoittaa Selviytyjät-kilpailijoiden pasmat – suunnitelmat menevät täysin sekaisin - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Varo juonipaljastuksia! Yllätyskäänne sekoittaa Selviytyjät-kilpailijoiden pasmat – suunnitelmat menevät täysin sekaisin

Kilpailijat saavat postia, joka laittaa kaikkien suunnitelmat täysin uusiksi.

19.3. 19:02

Selviytyjät Suomi -kilpailussa tunnelma tiivistyy, kun lauantain jaksossa puuposti tuo molemmille heimoille mukanaan jymy-yllätyksen. Tunnelma kääntyy suorastaan kaoottiseksi, kun kirje luetaan ääneen.

– Heimon rivit uudistuvat. Osa teistä vaihtaa vihollisen leiriin, viesti kuuluu.

Kilpailijat kauhistuvat, mutta peliliikkeiden pohtiminen alkaa välittömästi, vaikka uudet heimotoverit eivät ole vielä tiedossakaan. Niko harmittelee, että heimossa vallinnut kilpailuvoiton tuoma hyvä fiilis vaihtui sekasortoon.

– Meillä on ollut vuorokausi niin hyvää leirissä, että voiko se olla edes totta. Me voitettiin edellinen koskemattomuuskilpailu ja sit kaikki muuttuu hetkessä, Niko sanoo ja jatkaa:

– Samaan aikaan oon niin kiero ja sniikki, että kuitenkin mua kiehtoo tää käänne. Vaaneissa on ehkä muutama tyyppi, jotka ovat odottaneet, että pääsevät mun kaa samaan heimoon, Niko spekuloi.

Archie Cruz ei ole kaikista toivotuin heimotoveri.­

Aasojen Sara näkee tilanteen aivan toisin.

– EIIII! En osaa kisata ketään teistä vastaan, hän parahtaa.

– Mä en ole vielä valmis luovuttamaan teistä, Karoliina huokaa.

Mahdollisista uusista heimolaisista erityisesti Vaanit-heimon Archie herättää Aasojen keskuudessa epäilyksiä.

– Archien kanssa en haluaisi samaan heimoon. Jo tuo huutelu mitä pelikentillä kuuluu, niin vaikka olen joustava ja sopeutuva tyyppi, niin hänen kanssa vois olla vähän hankalampaa, Sara sanoo haastattelussa.

Myöskään Niko ei halua hänen kanssaan samaan heimoon.

– Jos syön tänään iltapalan Archien kanssa, mä en ehkä vaan henkisesti pysty siihen.

Suvi Pitkänen harmitteli etukäteen oman liittonsa hajoamista. Suurin osa Vaanien alkuperäisistä naisjäsenistä, Suvi mukaanlukien, jäi kuitenkin vanhaan heimoonsa.­

Vaanien leirissä Archie ja Kerttu tuovat puupostin heimolaisille. Myös sinisessä heimossa herää nopeasti huoli tulevasta.

– Tämä tarkoittaa sitä, että meidän hienosti alkanut matka ja meidän hienot suunnitelmat pyyhkiytyy täysin, Suvi sanoo viitaten Vaaneissa solmittuun naisten väliseen liittoon.

Juuso ja Archie puolestaan odottavat uutta käännettä uteliaina.

– Mä tykkään tuosta toisesta heimosta. Ei mulla ole mitään ongelmaa niitten kanssa. Oisin voinut olla ihan mielelläni samassa heimossa vaikka Karoliinan ja Eliaksen kanssa, Juuso sanoo.

– En pelkää heimojen sekoittamisessa mitään. Nyt heräs epäilys, että kehen voi luottaa ja sen takia on ihan fressii, että tiimit vaihtuu, Archie uskoo.

Selviytyjät Suomi lauantaisin Nelosella kello 20 alkaen. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?