Temptation Islandin seksikohtaus tyrmistyttää tv-katsojia – tuotanto kertoo nyt, mitä vällyjen välissä oikeasti tapahtui

Temptation Island -sarjassa keskiviikkona nähty kohtaus leikataan uudelleen siitä syntyneen virheellisen mielikuvan vuoksi.

Henkka päätyi pettämään puolisoaan Juliaa viettelysten saarella.

18.3.2021 17:25

Temptation Islandin keskiviikon jaksossa nähdystä intiimistä kohtauksesta virisi sosiaalisessa mediassa heti jakson jälkeen kiivas keskustelu. Kohtauksessa nähtiin, miten varattu Henkka päätyi pettämään puolisoaan yhdessä sinkku-Joannan kanssa.

Kaksikko yritti peitellä tekemisiään kameroilta ja kävi keskustelua hyvin hiljaa kuiskaten. Osa katsojista pöyristyi kuultuaan, miten Henkka ja Joanna keskustelivat ehkäisystä.

– Olihan ehkäisyy? Joanna kysyi.

– Hä? Henkka kysyi.

– En mä sisään tuu, hän jatkoi.

Twitterissä kohtauksesta syntyi heti vilkas keskustelu, ja osa katsojista tulkitsi sen niin, ettei tilanteessa käytetty ehkäisyä Joannan pyynnöstä huolimatta.

Somessa jakson tapahtumista syntynyt keskustelu tavoitti torstaina myös Temptation Islandin tuotantoyhtiö Banijay Finland Oy:n. Yhtiön vastaavan tuottajan Martti Sivosen mukaan tv:ssä nähty kohtaus on leikattu niin, että siitä saattaa syntyä virheellinen kuva tilanteen kulusta. Asiasta kertoi ensin Iltalehti.

– Tässä on käynyt ikävä kyllä sellainen virhe, että kun kohtausta lyhennettiin, saattoi lopputuloksesta tulkita, että tässä oli tapahtunut muuta kuin kahden ihmisen yhteisymmärryksessä tapahtunut toimenpide, Sivonen kommentoi IS:lle.

– Tämän virheen mahdollisti se, että me tiesimme koko ajan, mitä siellä taustalla oli tapahtunut. Meille ei ikävä kyllä tullut siksi mielenkään, että tämä voitaisiin tulkita niin, että tässä painostetaan yhdyntään ilman ehkäisyä tai että tässä olisi tapahtunut mitään muutakaan painostusta. Meidän olisi tietysti pitänyt huomata tämä, mutta valitettavasti tässä tapahtui virhe.

Sivosen mukaan tilanteessa ei todellisuudessa tapahtunut minkäänlaista painostusta, ja sekä Henkan että Joannan kanssa on keskusteltu asiasta. Hän kertoo olleensa torstaina yhteydessä heihin ja pahoitelleensa tapahtunutta.

– Minkäänlaista pakottamista tai painostamista mihinkään ei ole tapahtunut, vaan kaksi ihmistä on sopineet asioista yhteisymmärryksessä, Sivonen sanoo.

Sivosen mukaan keskiviikkona nähty jakso leikataan nyt kohua herättäneen kohtauksen osalta uudestaan niin, ettei siitä synny enää virheellistä kuvaa tapahtumien kulusta. Uusi versio jaksosta julkaistaan Ruudussa hänen mukaansa mahdollisimman pian.

– Kohtaus leikataan sellaiseksi, että siitä ei tule väärää mielikuvaa. Se jää jaksoon uudelleen leikattuna, koska sen tapahtumat ovat tärkeä asia tarinan kannalta, Sivonen sanoo.

Henkan kanssa seksiä harrastanut Joanna korostaa Instagramissa, että kaikki tapahtui yhteisymmärryksessä.

Myös Joanna kommentoi jaksosta noussutta kohua oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa. Hän kertoo, ettei saanut mitään traumoja tai kokenut ahdistusta tilanteen jälkeen.

Joanna korostaa kirjoituksessaan, että kaikki tv:ssä nähty tapahtui yhteisymmärryksessä.

– Henkka ei loukannut mua tossa tilanteessa ollenkaan, eikä pakottanut mihinkään, hän toteaa Instagramissa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?