Aki Mannisen käytös tv:ssä sai katsojat raivon valtaan – Rita-vaimo pamautti julki terävän vastaiskun - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Aki Mannisen käytös tv:ssä sai katsojat raivon valtaan – Rita-vaimo pamautti julki terävän vastaiskun

Aki Manninen pettyi karvaasti putoamiseensa Selviytyjät Suomi -kisasta ja latasi kameroille suoraa tekstiä heimonsa naisista. Purkaus sai somen kuumenemaan lauantai-iltana.

14.3. 8:48

Hyvinvointiyrittäjä Aki Manninen joutui jättämään Selviytyjät Suomi -kilpailun lauantai-iltana. Manninen oli kolmas kisaaja, jonka heimot äänestivät ulos kilpailusta, ja heimoneuvoston äänestystulos tuli hänelle täytenä yllätyksenä.

Manninen ei peitellyt pettymystään, vaan avautui putoamisestaan kameralle. Hän syytti tilanteesta kovasanaisesti heimonsa naisia, jotka olivat liittoutuneet äänestääkseen hänet ulos.

– Naiset kun on leirissä, niin ei sieltä koskaan tule hyvää soppaa. Siellä pitäisi olla joukko miehiä, Manninen sanoi.

Manninen pui putoamistaan myös Selviytyjät Suomi Extrassa Alma Hätösen ja Kimmo Vehviläisen kanssa. Manninen kertoi, ettei hän ymmärtänyt juonittelevan ”leidien kiiltokuvakerhon” päätöstä. Hän epäili, että hänen olisi pitänyt antaa heimonsa naisille enemmän huomiota, jotta he olisivat pitäneet hänet mukana pelissä.

Manninen myös korosti, että naiset olivat kieroja kuin korkkiruuvit. Lisäksi hän totesi, että ”jos hänellä olisi tissit, olisi hän mennyt tyttöjen kerhoon” ja ettei hän voinut juonitella heidän kanssaan, koska ”hänellä on munat”.

Mannisen sanomiset saivat välittömästi aikaan valtavan myräkän somessa. Moni ohjelman katsonut kertoi tyrmistyneensä tavasta, jolla tämä puhui ”leidien kiiltokuvakerhosta”. Twitterissä Mannisen nähtiin vähättelevän naisia ja häntä syytettiin sovinismista.

Muun muassa näin Mannisen käytöstä kommentoitiin:

Palaute Mannisen puheista pudotuksen jälkeen kantautui myös tämän puolison Rita Niemi-Mannisen korviin. Niemi-Manninen julkaisi lauantai-iltana Instagramissa parin yhteiskuvan ja pitkän kirjoituksen, jossa hän puolustaa puolisoaan.

Niemi-Mannisen mukaan hänen puolisonsa on lempeä ja ajatteleva mies, joka saa hänet tuntemaan olonsa aina maailman arvokkaimmaksi.

– Te, jotka yhden jakson perusteella annatte tuomion tälle miehelle, menkää itseenne. Tosiasia oli se, että tämä mies kantoi joukkuettaan, toi ruuan pöytään, rakensi teltan, auttoi... ja se kaikki ei edes näkynyt kameroiden edessä, Niemi-Manninen kirjoittaa.

– En ymmärrä teitä NAISET, jotka haukutte tuntematta ihmistä!! ”Kiiltokuvakerho” on termi, jota minäkin oon käyttänyt koko elämäni ihmisistä, jotka juoruaa selän takana, oli ne sitten miehiä tai naisia! Tissit löytyy naiselta (biologinen fakta) ja jos mies puhuu vaimostaan, niin mitä pahaa siinä on?! hän jatkaa.

Niemi-Mannisen mukaan oli hyvin selkeää, että Manninen savustettiin ulos pelistä, koska tämä oli vahvin kilpailija. Hän toivottaa kirjoituksensa päätteeksi kaikille rauhaa ja rakkautta.

– Rakastan tätä miestä, ja rakastan hänen suoruuttaan, mikä tässä maailmassa tuntuu olevan katoava luonnonvara.

Myös Aki Manninen kommentoi Selviytyjät-pudotuksensa aiheuttamaa metakkaa lyhyesti omalla Instagram-tilillään.

– Ei muuta kun rauhaa ja rakkautta kaikille. Jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa seinälläni, niin pyydän, älä sano mitään, Manninen pamautti.

Mannisen julkaiseman kuvan kommenteissa hänen kehotetaan olemaan välittämättä ikävistä kommenteista ja niiden kirjoittajista.

– Elämme mielensäpahoittamisen kulta-aikaa. Kaikesta täytyy pahoittaa mieli, jos se vain tukee omaa agendaa. Tämä tekee itseni äärimmäisen surulliseksi, eräs kommentoija kirjoittaa.

– Skeidaa kirjoittavista tasan 0% tuntee sinut ihmisenä. Minä tunnen ja voin sanoa kaikille arvostelijoille, että olet todella selkärangan omaava mies, toinen toteaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?