Katso kuvat! Laulaja Erinin 20 neliön kesämökki kokee tv:ssä häkellyttävän muodonmuutoksen – ei ole tunnistaa paikkaa samaksi - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Katso kuvat! Laulaja Erinin 20 neliön kesämökki kokee tv:ssä häkellyttävän muodonmuutoksen – ei ole tunnistaa paikkaa samaksi

Huvila ja Huussi -ohjelman 12. tuotantokausi käynnistyy laulaja Erinin ja tämän Vesa-puolison kesäpaikan remontilla.

Erinin kesämökki kokee remonttiryhmän käsissä huiman muodonmuutoksen.­

5.3. 17:31

Huvila & Huussi -suosikkiohjelman uudella tuotantokaudella remontoidaan julkisuudesta tuttujen suomalaisten mökkejä.

Muutoksista vastaavat sisustusarkkitehti Mikko Vesanen ja remonttikoordinaattori Vilja Schepel. Pihakohteet laittaa uuteen kukoistukseen maisemasuunnittelija Kati Jukarainen sekä pihaurakoitsijat Teemu Luostarinen ja Jani Kärkkäinen.

Kauden ensimmäisessä jaksossa viisikko käy kiinni laulaja Erin Anttilan ja tämän Vesa-puolison kesämökkiin. Pariskunta osti mökin muutama vuosi sitten Vesan vanhemmilta. Mökillä viihtyvät Erin ja Vesa kahden poikansa kanssa, ja sen lisäksi mökki on rakas myös sukulaisille.

Haasteita on aiheuttanut mökin pieni koko, sillä tilaa löytyy yhteensä vain noin 20 neliömetrin verran, mikä ei laulajan mukaan tahdo enää riittää. Erin kertoo toivovansa lisää käytännöllisyyttä, valoa, tilaa ja turvallisuutta. Toiveissa on saada upea järvimaisema paremmin hyödynnettyä ja lapsille omaa tilaa.

–Mähän tykkään tosi paljon just tällaisista pienen tilan haasteista, sisustusarkkitehti Mikko Vesanen toteaa kuullessaan Erinin toiveet.

Tästä lähdettiin liikkeelle.­

Tältä mökin ulkosivu näytti remonttiryhmän jäljiltä.­

Tältä mökin sisätiloissa näytti ennen remonttia.­

Mökin yleisilme muuttui valoisammaksi ja modernimmaksi.­

Mökki oli ennen remonttia hieman tunkkainen ja ahdas.­

Olohuone koki valtavan muodonmuutoksen.­

Myös keittiö oli vanha ja ahdas.­

Keittiö pistettiin täysin uuteen uskoon.­

Massiivisen remontin jälkeen Erin saapuu mökin uuden ilmeen paljastukseen yhdessä anoppinsa Ritvan ja kälynsä Annan kanssa. Naiskolmikko ei tahdo saada sanaa suustaan nähdessään huiman muutoksen.

– Herran jumala! Ihana, Erin huutaa nähdessään uuden olohuoneen.

– Mä en tajua, että miten päin me ollaan edes tässä, Erin nauraa muuttuneen pohjan keskellä.

Muutoksen yhteydessä rakennusta laajennettiin ottamalla ulkoterassi sisäkäyttöön.

Muutoksella mökin neliöt tuplattiin ja nyt tilaa on 40 neliöön. Remontin jälkeen mökkiin mahtuu tupakeittiö, makuuhuone, lastenhuone sekä sisävessa. Tilan tunnetta saatiin myös nostamalla kattoa korkeammalle.

Huvila & Huussi maanantaisin 22.3. alkaen kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?