Jari Sarasvuo yllättyy tv:ssä totaalisesti, kun lavalle astelee Mariska – Marja Hintikka täräyttää tyhjentävän kommentin kaksikon välisestä ”latauksesta”

Laulu rakkaudelle -ohjelmassa yllätetään perjantaina muun muassa liikemies Jari Sarasvuo.

Jari Sarasvuo saa yllätyksen ystävältään Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

11.1.2021 21:11

Tänä perjantaina Laulu rakkaudelle -ohjelmassa yksi valkoiseen penkkiin istahtavista julkisuuden henkilöistä on mediapersoona ja liikemies Jari Sarasvuo. Yllätyksen Sarasvuolle on järjestänyt hänen ystävänsä, laulajana ja lauluntekijänä tunnettu Mariska.

Mariska kertoo Sarasvuon olleen hänen ystävänsä jo pitkään. Hän myös paljastaa ohjelmassa, että Sarasvuo on aikanaan auttanut hänet yhden vaikean elämäntilanteen yli, josta hän haluaakin nyt ystäväänsä laulun muodossa kiittää.

– Hän on mun ystävä. Hän on mua auttanut ihan merkittävästi. Näen hänet yhtenä suojelusenkelinä, joka on ojentanut kätensä ja jeesannut mua elämässä todella vaikean tilanteen yli, Mariska kertoo ohjelmassa.

– Haluan esittää tämän kiitoksena siitä merkittävästä olemisesta mun elämässä, avusta ja suurisydämisyydestä. Hänestä tiedän, että monella ihmisellä on mielipiteitä. Olen itsekin varmasti omannut ennakkoluuloja häntä kohtaan ennen kuin hänet olen tavannut. Hän on kyllä päässyt yllättämään aivan täysin, laulaja toteaa.

Jari Sarasvuo saa yllätyksen ystävältään Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Ohjelmassa nähdään kuinka silmin nähden jännittynyt Sarasvuo astelee estradille juontaja Marja Hintikan luo. Hintikka uteleekin liikemieheltä välittömästi, onko tällä aavistustakaan siitä, kuka hänet kenties haluaa yllättää. Hintikka myös kysyy, miltä Sarasvuosta tuntuu se, että joku hänen läheisistään on tahtonut muistaa miestä tällä tavalla.

– Se on niin imartelevaa, että se on lähellä sitä rajaa, että pitäisikö tässä tuntea syyllisyyttä. En mä ihan mitä tahansa ansaitse ja tää on jo sillä rajalla, että ansaitsenko mä tällaista. Tämmönen kokemus pitäisi kaikilla ihmisillä olla päivittäin. Että ympärillä on ihmisiä, jotka haluavat sulle hyvää, Sarasvuo toteaa.

– Ei ole totta, mun kropassa tapahtuu jotakin. Tämä ei ole paniikkihäiriö, mutta en mä muista tällaista tunnetta vatsan pohjassa vähään aikaan, hän päivittelee istuessaan lavan päädystä löytyvään valkoiseen tuoliin.

Mariska esittää Sarasvuolle kappaleen Minä liityin sinuun.

Sarasvuon jännitys kuitenkin kaikkoaa, kun hän näkee ystävänsä Mariskan astelevan lavalle. Mariska esittää Sarasvuolle kappaleensa Minä liityin sinuun, joka sanoilla on kaksikolle erityinen merkitys. Esityksen päätyttyä kaksikko halaa lämpimästi.

– Mariska, kulta. Mä rakastan sua, Sarasvuo toteaa ystävälleen.

– Kiitos, mäkin sua. Kiitos ystävyydestä ja kaikesta, mutta erityisesti mä olen sulle ikuisesti kiitollinen yhdestä väliintulosta, Mariska toteaa Sarasvuon nyökätessä.

Mariska haluaa esityksellään kiittää ystäväänsä.

Esityksen päätteeksi juontaja Hintikka utelee Sarasvuon tunnelmia.

– Kyllä on latausta teidän välillä. Taisi sulta vähän mennä pasmat sekaisin, Hintikka tuumaa Sarasvuolle.

– Mä ajattelin tossa, että tänään olisi hyvä päivä vaikka kuolla. Koska ei tämä tästä enää hirveän paljon paremmaksi muutu, Sarasvuo täräyttää.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi MTV3-kanavalla perjantaina klo 20.00.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?