Virpi Sarasvuo voitti Tanssii tähtien kanssa -kilpailun! - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Virpi Sarasvuo voitti Tanssii tähtien kanssa -kilpailun!

Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius voittivat Tanssii tähtien kanssa -kilpailun.

5.12.2020 21:26

Tämän syksyn Tanssii tähtien kanssa -kilpailu huipentui lauantai-iltana käytyyn finaaliin. Finaalissa kilpailun voitosta kamppailivat kolme jäljellä ollutta tähtiparia: Miisa Rotola-Pukkila ja Marko Keränen, Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius sekä Jare Brand ja Saana Akiola.

Lopulta juontajat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi julistivat tämän kauden voittajiksi Virpin ja Samin. Kaksikko sai illan aikana tuomareilta yhteensä 85 pistettä. He saivat finaalissa nähdystä, kahta tanssilajia yhdistäneestä dance fusion -numerostaan täydet 30 pistettä ja tuomarit ylistivät Heleniuksen koreografiaa yhdeksi kaikkien aikojen parhaista.

Sarasvuo ja Helenius tanssivat illan aikana myös yleisön suosikiksi nousseen elokuvateemaisen tanssinsa sekä freestyle-numeron, jota säesti oopperalaulaja Waltteri Torikka.

Voitto oli jo useiden vuosien ajan kilpailussa mukana olleelle Sami Heleniukselle ensimmäinen. Hänen puolisonsa Jutta Helenius voitti kilpailun viime vuonna parinaan näyttelijä Christoffer Strandberg.

Finaali oli tiukka ja ennen voittajan kruunaamista kaikki tähtiparit olivat tuomaripisteiden perusteella tasatilanteessa. Jokaiselle kolmelle tähtiopettajalle Tanssii tähtien kanssa -voitto olisi ollut historian ensimmäinen.

Tanssii tähtien kanssa -finaali järjestettiin tänä vuonna poikkeuksellisesti kaksiosaisena ja sen ensimmäinen osuus tanssittiin jo viime sunnuntaina.

TTK-kaudella koettiin marraskuussa mullistus, kun MTV tiedotti koronatartunnasta ohjelman tuotannossa. Viime viikonloppuna selvisi, että tartunnan oli saanut kisan ennakkosuosikkina pidetty Niklas Hagman.

Hagman joutui lopulta jättämään kilpailun kesken, sillä hän ei ehtinyt parantua koronan aiheuttamista oireista tarpeeksi, jotta olisi voinut jatkaa rankkoja tanssitreenejä. Hänen parinaan kilpailussa tanssi Kia Lehmuskoski.

Voittiko mielestäsi oikea pari? Osallistu keskusteluun kommenteissa!

Näin finaalissa annetut pisteet jakautuivat:

Miisa ja Marko: 28 + 30 + 27 = 85

Virpi ja Sami: 30 + 27 + 28 = 85

Jare ja Saana: 29 + 28 + 28 = 85

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?