TTK-finaalissa nähtiin ennennäkemätön temppu: VilleGalle kirmasi parketille kesken tähtiparin esityksen – näin tuomareiden pisteet jakautuivat - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

TTK-finaalissa nähtiin ennennäkemätön temppu: VilleGalle kirmasi parketille kesken tähtiparin esityksen – näin tuomareiden pisteet jakautuivat

Tanssii tähtien kanssa -finaalilähetys huipentui tähtiparien freestyle-esityksiin.

Jare ja Saana saivat tuomareilta kehuja omaperäisestä tyylistään.­

5.12.2020 21:15

Ennätyspitkä Tanssii tähtien kanssa -kausi huipentuu tänä iltana käytävään finaaliin, jossa kolme jäljellä olevaa tähtiparia pääsevät vielä kertaalleen esittelemään taitojaan tuomareille ja television katsojille ennen voittajan julkistusta. Voitosta kamppailevat Miisa Rotola-Pukkila ja Marko Keränen, Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius sekä Jare Brand ja Saana Akiola.

Illan aikana kaikilta kolmelta tähtiparilta nähtiin niin dance fusion -esitykset, yksi yleisön äänestämä tanssi kuin freestyle-numerotkin. Lauantai-illan suoran lähetyksen huipentaneissa freestyle-esityksissä kukin tähtipari sai parketilleen seuraksi myös artistivieraan.

Jare Brand ja Saana Akiola tekivät freestyle-tanssissaan jotakin sellaista, jota Tanssii tähtien kanssa -parketilla ei olla aikaisemmin nähty. Parin esitys alkoi Brandin räpätessä yhtyeensä JVG:n Frisbee-kappaletta keskellä tanssiparkettia. Myöhemmin vastuun musiikista nappasi VilleGalle.

Jare ja Saana saivat tuomareilta kehuja omaperäisestä tyylistään.­

Esityksen loppupuolella myös VilleGalle asteli parketille ja yhtyi tähtiparin koreografiaan. Vaikka yleisöä oli paikalla rajoitetusti, saivat Brand ja Akiola paikalla olleilta raikuvat aplodit esityksensä päätteeksi.

Tuomarit kehuivat Brandin ja Akiolan esitystä iloiseksi ja omatakeiseksi. Pari sai kiitosta siitä, että he pitivät loppuun asti kiinni omasta tyylistään. Tuomarit palkitsivat parin freestyle-numeron 27 pisteellä. Juontaja Vappu Pimiä uteli puolestaan Brandilta, mikä räppärin mielestä on ollut kuluneen TTK-kauden ikimuistoisin hetki.

– Varmaan tää biisi oikeesti. Vaikka vähän oudolta alkuun tuntuikin, että vedetään omaa biisiä. Saanan kanssa vedetty loppuun asti ja Villekin tuli, ei olla päästy keikoilla pitkään aikaan, Brand hehkutti.

Ennen voittajan kruunaamista kaikki kolme tähtiparia ovat tuomaripisteissä tasatilanteessa. Tanssii tähtien kanssa -finaali järjestettiin tänä vuonna poikkeuksellisesti kaksiosaisena ja sen ensimmäinen osuus tanssittiin jo viime sunnuntaina.

TTK-kaudella koettiin marraskuussa mullistus, kun MTV tiedotti koronatartunnasta ohjelman tuotannossa. Viime viikonloppuna selvisi, että tartunnan oli saanut kisan ennakkosuosikkina pidetty Niklas Hagman.

Hagman joutui lopulta jättämään kilpailun kesken, sillä hän ei ehtinyt parantua koronan aiheuttamista oireista tarpeeksi, jotta olisi voinut jatkaa rankkoja tanssitreenejä.

Näin tähtiparien pisteet jakautuivat:

Miisa ja Marko: 28 + 30 + 27 = 85

Virpi ja Sami: 30 + 27 + 28 = 85

Jare ja Saana: 29 + 29 + 28 = 85

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?