Virpi Sarasvuo räjäytti potin TTK-finaalissa – sitten ex-hiihtotähti täräytti kameroille kommentin, joka sai Vappu Pimiän lähes sanattomaksi - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Virpi Sarasvuo räjäytti potin TTK-finaalissa – sitten ex-hiihtotähti täräytti kameroille kommentin, joka sai Vappu Pimiän lähes sanattomaksi

Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius saivat ensimmäisestä tanssistaan täydet 30 pistettä Tanssii tähtien kanssa -finaalissa.

Virpi ja Sami saivat herkästä tanssistaan täydet 30 pistettä.­

5.12.2020 20:19

Poikkeuksellisen pitkä Tanssii tähtien kanssa -tuotantokausi huipentui lauantai-illan viimeiseen finaalilähetykseen. TTK-finaali järjestettiin tänä vuonna poikkeuksellisesti kaksiosaisena ja sen ensimmäinen osuus tanssittiin jo viime sunnuntaina.

Lauantaina kolme jäljellä olevaa tähtiparia pääsivät vielä kertaalleen esittelemään taitojaan ennen voittajan julkistusta. Kilpailun voitosta kamppailivat sometähti Miisa Rotola-Pukkila ja Marko Keränen, räppäri Jare Brand ja Saana Akiola sekä ex-hiihtäjä Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius.

Ensimmäisenä vuorossa oli niin kutsuttu dance fusion, jossa kukin tähtipareista pääsi yhdistämään kahta eri tanssilajia. Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius esittivät tuomareille Notting Hill -teemaisen tanssin, jossa pari oli yhdistänyt rumbaa sekä foxtrotia.

Tuomarit kehuivat erityisesti Heleniuksen koreografiaa.­

Parin esitys poiki tuomareilta ylistäviä kommentteja. Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen kehuivat erityisesti tanssinopettaja Heleniuksen koreografiaa, jota he ylistivät yhdeksi kaikkien aikojen parhaista. Pari sai esityksestään täydet 30 pistettä.

Helenius oli silmin nähden häkeltynyt tuomareilta saamistaan kehuista. Kun pari saapui esityksensä jälkeen juontaja Vappu Pimiän luokse odottamaan pisteitään, uteli hän Sarasvuolta, onko tämä kenties jännittänyt finaalia edellisviikkoja enemmän.

– Virpi sä olet ottanut koko kauden aika lungisti. Onko se siitä, kun sulla on toi ammattiurheilijatausta, niin osaatko sä jotenkin ohjelmoitua? Sä oot ottanut yllättävän rennosti tän, mutta nyt kun ollaan tässä finaalissa, niin kuinka paljon tämä jännitti sua? Pimiä uteli Sarasvuolta.

– Vähiten kaikista, Sarasvuo täräytti.

– Täh, ihmetteli Pimiä.

– Mä oon aina ollut paras viimeisellä kahdella kilometrillä, ex-hiihtäjä vastasi nauraen.

Virpi ja Sami saivat herkästä tanssistaan täydet 30 pistettä.­

Illan finaalissa kukin tähtipareista tanssi yhteensä kolme tanssia. Illan aikana nähtiin esiintyjinä Chisu, Waltteri Torikka sekä JVG, jonka toinen puolisko oli parketilla tanssiva Jare Brand.

TTK-kaudella koettiin marraskuussa mullistus, kun MTV tiedotti koronatartunnasta ohjelman tuotannossa. Viime viikonloppuna selvisi, että tartunnan oli saanut kisan ennakkosuosikkina pidetty Niklas Hagman.

Hagman joutui lopulta jättämään kilpailun kesken, sillä hän ei ehtinyt parantua koronan aiheuttamista oireista tarpeeksi, jotta olisi voinut jatkaa rankkoja tanssitreenejä.

Koronavirus vaikutti ohjelmaan myös aiemmin, kun sen bändi jouduttiin vaihtamaan yhden jakson ajaksi varotoimenpiteenä.

Nämä esitykset lähetyksessä nähdään:

Dance Fusion:

Miisa ja Marko: Rumba/tango – En el Claro de la Luna (Leri Leskinen)

Virpi ja Sami: Rumba/foxtrot – She (Elvis Costello)

Jare ja Saana: Quickstep/jive – Reet Petite (Jackie Wilson)

Yleisön valinnat:

Miisa ja Marko: Paso doble – Phantom of the Opera (Christina Vee, Jonathan Young)

Virpi ja Sami: Everybody Needs Somebody (The Blues Brothers)

Jare ja Saana: Salsa – I Want You Back (Jackson 5)

Freestyle:

Miisa ja Marko: Onni (vierailijana Chisu)

Virpi ja Sami: Con te partiró (Andrea Bocelli, vierailijana Waltteri Torikka)

Jare ja Saana: Frisbee (vierailijana JVG)

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?