Oululainen Erno ei ole pysyä housuissaan, kun hänen eteensä pamahtaa täysin alastomia naisia uutuussarjassa – ”Vaikea pitää käsiä irti” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Oululainen Erno ei ole pysyä housuissaan, kun hänen eteensä pamahtaa täysin alastomia naisia uutuussarjassa – ”Vaikea pitää käsiä irti”

Naked Attraction Suomi -sarjassa sinkut valitsevat treffikumppanin tämän alastoman vartalon perusteella.

5.12.2020 19:21

Naked Attraction Suomi -sarjan toisessa jaksossa treffikumppania poikkeuksellisella tavalla etsii Oulussa asuva Erno. Alun perin Sodankylästä kotoisin oleva nuori mies on kokki, joka harrastaa metsästystä, kalastusta ja musiikkia.

Erno etsii Naked Attraction Suomi -sarjassa elämänkumppania, jonka kanssa voisi jakaa tavallisen arjen, ja jolla olisi samoja mielenkiinnon kohteita. Poikkeuksellisen asiasta tekee se, että hän tapaa viisi sinkkunaista alasti ja valitsee heistä ulkonäön perusteella itselleen treffikumppanin.

  • Katso artikkelin videolta Naked Attraction Suomi -sarjan esittelyklippi!

Erno on sinut vartalonsa kanssa eikä häntä haittaa näyttäytyä alasti muiden edessä. Hän kertoo kiinnittävänsä naisessa ensimmäisenä huomiota kasvoihin ja silmiin, mutta myöntää myös olvensa ”pyllymies”, joka tarkastaa naisen takamuksen aina tilaisuuden tullen.

Kun Ernon eteen ilmestyy uutuusohjelmassa viisi alastonta naisvartaloa, on hän silmin nähden häkeltynyt näkemästään.

– Anna katseen kiertää ihan rauhassa. Nyt saa luvan kanssa katsoa, ohjelman juontaja, erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström kannustaa.

Ernon kulmakarvat kohoavat ja hän katselee naisia kiinnostuneena.

– Eipä tämmöisiä arkipäivisin tule vastaan. Aika mukava tilanne tämmöinen näin, hän sopertaa.

Erno katselee sinkkunaisia tarkkaavaisena. Lopulta hänen pitää valita yksi heistä treffikumppanikseen.­

Sekä Erno että tv-katsojat näkevät kaiken, sillä intiimialueita, takapuolia tai rintoja ei sensuroida Naked Attraction -ohjelmassa. Kaikki vartalot näytetään sellaisena kuin ne ovat, läheltä ja kaukaa, ilman somesta tuttuja filttereitä tai imartelevia poseerauksia. Mukana sarjassa on erilaisia vartaloita ja tavallisia suomalaisia.

Sarjassa nähdään lähikuvissa myös sukuelimet ja rinnat. Marja Kihlström kysyy sarjan toisessa jaksossa naisten alastomia vartaloita katsevalta Ernolta, kiinnostaisiko häntä nähdä myös heidän takapuolensa.

– Ei tuota tarvitse edes kysyä. Tietenkin haluan nähdä, hän vastaa välittömästi.

Naiset kääntyvät ympäri ja Ernon silmistä loistaa innostus.

– Ooo! Vaikea pysyä näin kaukana, hän henkäisee.

Seuraavassa vaiheessa naisista paljastetaan myös naisten alastomat ylävartalot. Kihlström tiedustelee Ernolta, mitä hän mahtaa niissä katsoa ensimmäisenä.

– Tissejähän sitä katsoo tietenkin. Eihän siitä pääse yli eikä ympäri, mies täräyttää suoraan.

Erno kehuu kaikkien viiden naisen vartaloa hyvin kauniiksi.­

Ernon mukaan rintojen koolla ei ole hänelle kovin suurta merkitystä, vaan tärkeämpää on se, miten nainen ne kantaa.

– Kyllä minusta kaikki rinnat on kauniita ja ihania.

– Vaikea pitää käsiä irti täältäpäin kun katsoo, Erno voivottelee analysoiden ensimmäisen neidin rintoja.

Seuraava nainen innostuu heiluttelemaan rintojaan ja Ernon on vaikea pysyä housuissaan. Hän puhaltelee ja naputtelee suullaan.

– Siellä tiedetään nyt asioita, mitkä toimii, Erno parkaisee.

– Sanattomaksi melkein vetää tässä välissä. Pitää skartapa, hän toteaa kolmannen kohdalla.

Kun naisten kasvot paljastuvat, on Erno edelleen kärsimässä hätää heidän kauneutensa vuoksi.

– Menee vaikeaksi tämä homma. Tämä menee kauhean vaikeaksi. Pitää nipistää, että olenko minä hereillä oikeasti. Jos lähtee taju, niin saa nostaa pystyyn sitten, hän toteaa kameroille.

Sarjan sääntöjen mukaan lopulta myös Ernon on riisuuduttava ja näyttäydyttävä alasti kahdelle valitsemalleen sinkkunaiselle.

– Kiva nähdä sinutkin viimein alasti, toinen naisista toteaa.

– Ujona suomalaisena kuitenkin lähtökohtaisesti ensin pakko katsoa tiiviisti silmiin. Siveellisesti niin kuin saunassakin olisi, ettei uikita liikaa, mutta mm-m, hän jatkaa.

Jokaisen Naked Attraction -jakson päätteeksi nähdään treffit, joilla jakson päähenkilö ja hänen valitsemansa sinkku kohtaavat ensimmäistä kertaa vaatteet päällä ja saavat tutustua toisiinsa. Jakson lopuksi paljastetaan, miten treffit sujuivat ja syntyikö parin välille kipinää.

Naked Attraction Suomi kaksi jaksoa perjantaisin Dplay+-palvelussa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?