Frendit-tähti Courteney Cox lätkäisi Instagramiin videon, joka sai fanit villeiksi – loi uudelleen suosikkisarjan ikimuistoisen kohtauksen - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Frendit-tähti Courteney Cox lätkäisi Instagramiin videon, joka sai fanit villeiksi – loi uudelleen suosikkisarjan ikimuistoisen kohtauksen

Courteney Coxista tuli erään Frendit-sarjan kohtauksen vuoksi kiitospäivän symboli. Tänä vuonna hän loi legendaarisen kalkkunatanssinsa uudelleen.

28.11.2020 22:14

Yhdysvalloissa vietettiin tällä viikolla kiitospäivää, jonka kunniaksi lukuisat maailmantähdet ovat jakaneet omia juhlatunnelmiaan.

Näyttelijätähti Courteney Cox paljasti Instagramissa, että hänen kiitospäiväänsä on kuulunut lukuisia ärsyttäviä GIFejä eli kuva-animaatioita eräästä hänen tähdittämästään Frendit-sarjan kohtauksesta.

Frendien ikimuistoisessa kohtauksessa Coxin roolihahmo Monica on vetänyt päähänsä kokonaisen kalkkunan hyvitelläkseen Chandlerille vuosien takaista onnettomuutta, jossa hän vahingossa pudotti veitsen tämän varpaille tuhoisin seurauksin. Monican päähänsä vetämä kalkkuna saa Joeyn säikähtämään ja Chandlerin lipsauttamaan ensimmäistä kertaa suustaan sanat ”minä rakastan sinua”.

Kohtaus on painunut vuosien varrella Frendit-fanien mieleen ja Coxista on sen myötä tullut kiitospäivän aikoihin netissä kulovalkean tavoin leviävä meemi. Hän kertoo Instagramissa olevansa lopen kyllästynyt siihen, että häntä muistutetaan kerta toisensa jälkeen kalkkuna päässään tanssimastaan tanssista.

– Hyvää kiitospäivää, toivottavasti teillä on hyvä päivä. Olen niin kiitollinen ja lisäksi, jos saan yhdenkin hiton GIFin se hemmetin kalkkuna päässäni tanssimassa kuin jokin vi*** idiootti, niin minä sekoan, Cox tilittää hupaisalla videolla.

– Joka tapauksessa, koska olen kiitospäivän symboli, niin olkaapa hyvät, toivottavasti tämä tekee teidät onnelliseksi, hän jatkaa ennen kuin ruudulle lävähtää Cox kalkkuna päässään tanssimassa.

Näyttelijä vaikuttaa upottaneensa päähänsä aidon kalkkunan ja hän keikuttaa ylävartaloaan se päässään ”hyvää kiitospäivää” -tekstin kera.

Voit katsoa Coxin videon alta!

Coxin uusintaversio Monican ikonisesta kalkkunatanssista otettiin somessa vastaan innokkaasti. Näyttelijän videota on katsottu Instagramissa jo yli 4,3 miljoonaa kertaa ja siihen on jätetty kymmeniä tuhansia kommentteja.

Alkuperäisen kalkkunameemin tilalle luotiin myös nopeasti uusia versioita, joissa Coxin vuosien takainen tanssi ja hänen uusintaversionsa siitä on yhdistetty.

– Sinä voitit kiitospäivän, eräs kommentoija totesi välittömästi.

– Laitoitko oikeasti pääsi kuolleen kalkkunan sisälle vain meitä varten? Olen niin kiitollinen, toinen jatkoi ihmetellen.

– Tämä on niin ikonista. En kestä, kolmas totesi itkunauravien emojien kera.

56-vuotias Cox tähditti Frendejä kymmenen vuoden ajan 1994–2004 yhdessä Jennifer Anistonin, Matthew Perryn, Lisa Kudrow’n, Matt LeBlancin ja David Schwimmerin kanssa. Sarjan koko tähtikaarti nousi kulttimaineeseen ja vaikka suosikkikomedia lopetettiin jo 16 vuotta sitten, näytetään sitä jatkuvasti myös Suomen televisiossa uusintoina.

Cox on jatkanut näyttelijän uraansa myös Frendien jälkeen ja tähdittänyt muun muassa Puumanainen-sarjaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?