Varo juonipaljastuksia! Näin Ensitreffit alttarilla -pareille lopulta käy – pettynyt morsian lataa asiantuntijoille suorat sanat - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Varo juonipaljastuksia! Näin Ensitreffit alttarilla -pareille lopulta käy – pettynyt morsian lataa asiantuntijoille suorat sanat

Varo juonipaljastuksia! Ensitreffit alttarilla -ohjelman päätösjaksossa nähdään suuria tunteita, kun pariskunnat kertovat asiantuntijoille lopulliset ratkaisunsa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa eletään ratkaisun hetkiä.­

24.11.2020 17:39

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa ollaan edetty siihen pisteeseen, että pariskunnilla on edessään ratkaisun hetket. Jo aiemmin tällä kaudella on nähty kaksi poikkeuksellista tilannetta, kun sekä Mira ja Matti että Emma ja Tuomas ilmoittivat jo kesken kuvausten, ettei yhteinen matka tule jatkumaan ohjelman jälkeen.

  • Jos et halua lukea juonipaljastuksia, älä lue artikkelia tämän pidemmälle.

Ensi viikolla televisiossa nähtävässä, nyt jo CMoressa katsottavissa olevassa kauden viimeisessä jaksossa pariskuntien on tullut aika ilmoittaa myös asiantuntijoille, aikovatko jatkaa elämäänsä yhdessä aviopareina vaiko kenties omillaan.

Emma ja Tuomas päätyivät eroamaan jo kesken kauden.­

Ensimmäisinä asiantuntijoiden eteen astelevat Emma ja Tuomas, joiden lopullinen ratkaisu ei tule asiantuntijoille yllätyksenä. Pariskunta ilmoittaakin pitäytyvänsä päätöksessään erota.

Seuraavana vuorossa ovat Kati ja Janne. Katin ja Jannen avioliitto lähti liikkeelle raketin lailla ja heti hääpäivänä he tuntuivat viihtyvän tiiviisti toistensa seurassa. Sittemmin pariskunnan välille kuitenkin syntyi vääntöä muun muassa fyysisen läheisyyden määrästä. Myös parin verrattain erilaiset persoonat aiheuttivat toisinaan kitkaa kaksikon välille.

Kati ja Janne päättivät yhteistuumin pysyä yhdessä.­

Kaikesta huolimatta asiantuntijoiden eteen astelee silmin nähden onnellinen pariskunta. Kati ja Janne eivät malta olla hymyilemättä Kari Kanalan kysyessä, miten parin yhteinen matka jatkuu kameroiden sammuessa.

– Te sanoitte tuntemattomalle tahdon. Suuri kysymys onkin, tahdotteko te yhä? Miten matkanne jatkuu tästä? Kanala utelee pariskunnalta.

– Kyllä me tahdotaan. Tuntuu siltä, että tämä matka on vasta alussa, Kati iloitsee.

– Minäkin tahdon. Toivon, että tutustuminen tästä vain jatkuu ja syvenee, Janne komppaa vaimoaan.

Miran ja Matin avioliitto sen sijaan tuli päätökseensä jo kesken Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuvausten. Jo aiemmin Mira kertoi ystävälleen Matin olleen se, joka päätti pistää stopin pariskunnan suhteelle. Päätös tuli tuolloin Miralle täysin yllätyksenä.

Parin tavatessa asiantuntijat Mira kertoo olevansa edelleen sitä mieltä, ettei pariskunta ole puhunut tarpeeksi yhdessä suhteensa tilasta. Hän myös epäilee, että kaksikko olisi tuskin koskaan päässyt asiasta yhteisymmärrykseen.

– Ei olla ehdottomasti puhuttu tarpeeksi. Sitten taas meillä on hyvin paljon näkemyseroja niin mä en tiedä, päästäänkö me yhteisymmärrykseen tässä ollenkaan. Ei tämä loppu ole mennyt ihan silleen, miten mä toivoin että menisi, Mira tunnustaa asiantuntijoille.

Mira ja Matti eivät jatkaneet yhteistä matkaansa.­

Mira ja Matti eivät myöskään osaa antaa yksimielistä vastausta asiantuntijoille heidän kysyessään, miten pariskunnan yhteinen matka jatkuu.

– Kyllä se taitaa nyt jatkua sillain, että minä jatkan Pirkkalan suunnalla ja Mira Järvenpäässä. Omillamme, Matti toteaa.

– Mä olisin vielä halunnut katsoa vähäsen aikaa, että miltä tämä suhde näyttää sitten kun ollaan niin sanotusti oikeassa elämässä ja arjessa. Mutta sitten jos toinen on noin päättänyt, niin ei mun mielipiteellä oikein pitkälle pötkitä enää. Mun mielestä kaikkia kortteja ei ole katsottu, Mira puolestaan tilittää.

Viimeisenä vuorossa ovat Tommi ja Juudit. Miran ja Matin sekä Tuomaksen ja Emman tavoin myös he kertovat asiantuntijoille, ettei parin avioliitto enää jatku tästä eteenpäin. Tommi kuitenkin toteaa heidän pysyvän edelleen ystävinä.

– Varmaan me muotoillaan se niin, että jatkamme tästä ystävinä eteenpäin, Tommi toteaa asiantuntijoille.

Tommi ja Juudit kertoivat jatkavansa eteenpäin ystävinä.­

Päätös ei kuitenkaan ollut puhtaasti yksimielinen ja Juudit puhkeaakin lohduttomaan itkuun kertoessaan Tommille, Marianna Stolbow’lle, Elina Tanskaselle ja Kanalalle omista tuntemuksistaan.

– No kyllä mä itse koen, että se tulee jonkin verran itseltäni aikaa vaatimaan. Tulee vähän uudelleen ohjelmoida, että miten lähestyy toista tai miten katsoo. Kiitos, että olet olemassa. Se on ehkä se isoin lahja, minkä olen saanut, Juudit toteaa pyyhkien samalla kyyneleitään.

Ennätyspitkän, 14 jaksoa sisältäneen Ensitreffit alttarilla -kauden päätteeksi yhteistä matkaansa päätyivät siis jatkamaan ainoastaan Kati ja Janne. Tällä kaudella avioliittoon vihittiin kaikkiaan neljä entuudestaan toisille tuntematonta pariskuntaa. Aiemmilla kausilla pariskuntia on ollut mukana kolme.

Yllätyitkö sinä parien ratkaisuista? Osallistu keskusteluun ja kerro mielipiteesi kommenteissa!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?