Reino Nordin räväyttää Vain elämää -ohjelmassa räppäämällä – esitys saa Mariskan hurmokseen: ”Nostit biisin tasoa todella paljon!”

Vain elämää -ohjelmassa vietetään Mariskan päivää.

20.11.2020 20:13

Reino Nordin aloittaa Mariskan Vain elämää -päivän tulkinnalla kappaleesta Murha. Nordinin mukaan kappale on hänelle Mariskan tuotannosta kaikista henkilökohtaisin.

– Otin sen enimmäkseen siksi, koska se oli sellainen kappale, johon mulla oli henkilökohtaisin suhde. Aion tappaa sen biisin tässä täysin, koska sehän tässä on ajatuksena, Nordin sanoo ohjelmassa.

– Murha on parisuhteen jälkeinen… Ei missään maailman parhaissa fiiliksissä kirjoitettu, vähän tällainen pettynyt laulelma, Mariska kuvailee kappaleen teemaa.

Vain elämää -ohjelmassa vietetään Mariskan päivää.

Satulinnan lavalla kuullaan Nordin räppäämässä nopeita riimejä kipeästä erosta. Versioon on lisätty uusia lyriikoita, jotka Mariska ottaa haltioituneena vastaan.

– Arvostan! Ihan loistavaa! Kiitos, kun olit räplännyt niitä läppiä. On hyvä tehdä omat pettyneet laulelmat, hän ihastelee.

– Mulla on ongelma sen alkuperäisen kanssa, ne säkeistöt… Kiitos siitä, nostit sitä tasoa todella paljon! Mariska kiittelee.

Vain elämää Nelosella ja Ruudussa perjantaisin kello 20.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?