Kati ja Sami häädettiin BB-talosta - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Kati ja Sami häädettiin BB-talosta

Big Brother -talosta häädettiin sunnuntai-iltana peräti kaksi asukasta.

Sami ja Kati häädettiin Big Brother -talosta.­

18.10. 22:13

Big Brother Suomi -ohjelmassa nähtiin sunnuntai-iltana tuplapudotus, kun talosta joutuivat poistumaan Kati ja Sami. Häätöäänestys oli tällä viikolla poikkeuksellinen, sillä asukkaat eivät itse nimenneet ketään häätöön, vaan jokainen asukas oli automaattisesti häätöuhan alla.

Jännitystä sunnuntai-iltaan toivat taloon astelleet uudet asukkaat. BB-talo sai peräti neljä uutta asukasta: Nonan, 35, Marjatan, 72, Vilin, 27, ja Julian, 23.

– Tämä oli paras mahdollinen tapa lähteä. Oltiin samalla viivalla kaikki, Sami kertoi suorassa lähetyksessä tunnelmiaan häätöäänestyksen jälkeen.

Kati herkistyi studiossa puhuessaan siitä, kuinka Big Brotheriin pääseminen oli hänen suuri unelmansa. Kati sanoi, että häntä harmittaa, ettei hän päässyt finaaliviikolle, mutta muutoin BB täytti kaikki hänen unelmansa.

– Oli pisin loma ikinä. Tämä oli katsojien toive ja en tiedä, olisiko finaalissa riittänyt paukut, Kati sanoi.

Uudet asukkaat ovat ainutlaatuisessa tilanteessa, sillä he ovat seuranneet talon tapahtumia useiden viikkojen ajan, ja heillä on jo jonkinlainen käsitys talon asukkaista. Kuinka uudet asukkaat sekoittavat talon ryhmädynamiikkaa ja syntyykö talossa uusia kuppikuntia?

Big Brother Suomen koostelähetykset Nelosella maanantaista lauantaihin kello 21. Big Brother Suomi Live ja asukkaan häätö sunnuntaisin kello 21.

Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?