Marja Hintikka avautuu ”puolen vuoden operaatiosta”, jolla hän huijasi aviomiestään – Ile Uusivuori mököttää taustalla Masked Singer -paljastuksen vuoksi - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Marja Hintikka avautuu ”puolen vuoden operaatiosta”, jolla hän huijasi aviomiestään – Ile Uusivuori mököttää taustalla Masked Singer -paljastuksen vuoksi

Marja Hintikka kertoo Instagramissa lisää Masked Singer Suomi -huijauksestaan. Ile Uusivuori kertoo pitävänsä mykkäkoulua.

Masked Singer Suomi -sarjan Pöllö paljastui lauantai-iltana Marja Hintikaksi.­

18.10. 11:12

Masked Singer Suomi -kisa alkoi lauantai-iltana uskomattomalla huijauksella, kun ensimmäisenä hahmona henkilöllisyytensä joutui paljastamaan Pöllö. Hevifaniksi tunnustautuneen pöllön maskin takaa paljastui ohjelmaa juontavan Ilkka ”Ile” Uusivuoren oma aviopuoliso, juontaja Marja Hintikka.

Totaalisen häkeltynyt Uusivuori ei ollut uskoa silmiään, kun pöllö poisti maskinsa ja häntä tapitti lavalla hänen vaimonsa.

– Eikä! Eikä! Ei, mitä ihmettä, Uusivuori huudahti ja halasi puolisoaan.

– Ei jumal*uta, täräytti puolestaan tuomaristossa istuva Maria Veitola.

Marja Hintikka oli onnistunut salamaan henkilöllisyytensä aviomieheltään täydellisesti, vaikka hän pelkäsi paljastuvansa harjoitellessaan laulamaan tai viimeistään lavalla seisoessaan Uusivuoren vieressä.

Huijaus meni kuitenkin läpi ja nyt Hintikka kertoo Instagram-tilillään lisää siitä, miten hän toteutti uskomattoman kaksoiselämänsä.

– Kyllä, minä se olin, pöllö, Hintikka sanoo tilinsä Stories-osiossa.

– Mä en puhu sulle vieläkään, Ile Uusivuori mököttää taustalla.

– Hän ei puhu vieläkään... Kyllä se puhuu, Hintikka virnistää.

– En puhu, Uusivuori toteaa päätään pudistellen.

Pöllön maskin takana piileksi juontaja Marja Hintikka.­

Hintikan mukaan hän joutui salailemaan osallistumistaan Masked Singeriin peräti puoli vuotta. Salailu oli äärimmäisen vaikeaa, sillä pari asuu yhdessä ja heillä on kolme lasta, joiden ympärillä arki pyörii hyvin pitkälti.

– Tämä oli siis oikeasti puolen vuoden operaatio. Mä jouduin salailemaan tätä puoli vuotta. Se on aika pitkä aika tällaisessa lapsiperheessä, Hintikka sanoo.

– Mua kysyttiin eka mukaan, olin että apua, ei se oo mahdollista, mutta en pystynyt jättämään tällaista tilaisuutta käyttämättä.

Uusivuori huomauttaa, että pari oli tehnyt jo kauan sitten sopimuksen, jonka mukaan Hintikka hoitaisi parin lapsia elokuussa, kun hän itse olisi töissä. Yhtäkkiä Hintikalla olikin samaan aikaan töitä ja tilanne aiheutti kitkaa parin välille. Hän kertoo omalla Instagram-tilillään, että muistaa, miten pari riiteli keväällä siitä, että myös Hintikalle ilmestyi töitä.

– Tässähän oli siis Marja sellanen tilanne, että mä hoidin lapsia koko viime kevään, kun te teitte Vappu ja Marja Liveä, eiks ni? Ja mä sanoin, että älä ota mitään töitä elokuulle, koska mulla on silloin tärkeä kuvausviikko, Uusivuori tilittää Hintikan Instagramissa.

– Mut otinpa kuitenkin, Hintikka virnistää.

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori tutustuivat alun perin työn merkeissä. Nykyään parilla on kolme lasta.­

Uusivuori kommentoi huijatuksi tulemista myös oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

– I got played man, tällee se meni, hän totesi lyhyesti ja ytimekkäästi.

Hintikka treenasi laulamista saunassa ja autossa salaa mieheltään. Hän ei ollut koskaan ennen laulanut julkisesti ja tilanne hermostutti häntä. Kaiken lisäksi harjoittelu oli haastavaa niin, ettei kukaan saisi tietää hänen olevan mukana suositussa tv-ohjelmassa.

– Treenasin laulua salaa autossa, yksin saunassa, metsässä ja kellarissa. Ei muuta kuin pisteet kaikille, jotka jaksaa elää kaksoiselämää – meikäläiselle riitti tämä! On se sen verran raskasta pelätä möläyttävänsä pätkän Alice Cooperin Poisonia unissaan.

– Kerran hoilotin kotonakin, mutta pelkäsin, että meidän naapurit kuulee. Tää oli aikamoista, mutta onnistui! hän sanoo Instagramissa.

Hintikka kertoo Instagramissa, että kerran hän oli aivan varma, että oli paljastunut puolisolleen.

– Kerran Ile sanoi heinäkuussa yhdessä tilanteessa, kun en löytänyt mun kamoja, että ”voi mun pieni pöllö, kun se ei löydä taas mitään” – siis silleen hellitellen – ja meinasin saada sydänkohtauksen. Vielä lavalla ajattelin, että tietääkö Ile, kun se yhtäkkiä alkoi puhua meidän mökillä olevasta pöllönpöntöstä.

Masked Singer -osallistujat saavat Hintikan mukaan kertoa kisasta puolisoilleen, mutta hänen tapauksessaan se ei ollut vaihtoehto. Niinpä Hintikka päätyi radikaaliin ratkaisuun, piti asian itsellään eikä paljastanut osallistumistaan kenellekään.

– Tein myös ratkaisun, etten kertonut asiasta YHDELLEKÄÄN ystävälleni enkä sukulaiselleni. Tämä oli siis melkoinen ihmiskoe. Halusin varmistaa, että mitään vinkkiä ei tule vahingossakaan mistään, sillä Ile on superälykäs ja myös erittäin intuitiivinen ihminen. Ajattelin, että yhteenkään harha-askeleeseen ei ole varaa. Eniten pelkäsin, että puhun asiasta unissani, Hintikka kertoo Instagramissa.

Hintikan mukaan parin lapset eivät ole vielä nähneet lauantai-illan jaksoa eikä heillä ole siksi hajuakaan siitä, että myös heidän äitinsä oli mukana kisassa. Perheen on tarkoitus katsoa jakso sunnuntaina yhdessä ja Hintikka toivookin, että yllätys säilyy siihen asti.

– Tää oli niin hullua ja ihanaa, aivan sekopäisen mahtavaa – tätä TODELLAKIN muistelen kiikkustuolissa, Hintikka toteaa kokemuksestaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?