Katsojilta lävähti yksiselitteinen tuomio uusille Masked Singer Suomi -hahmoille – yksi herätti erityistä päänvaivaa - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Katsojilta lävähti yksiselitteinen tuomio uusille Masked Singer Suomi -hahmoille – yksi herätti erityistä päänvaivaa

Masked Singer Suomi palasi lauantaina ruutuihin. Sosiaalisessa mediassa arvuuteltiin kiivaasti, ketkä piileskelevät tällä kertaa maskien takana.

Hahmojen henkilöllisyyksiä arvuuteltiin Twitterissä ahkerasti.

17.10.2020 22:06

Masked Singer Suomi palasi lauantaina ruutuihin uusin jaksoin ja uusien hahmojen voimin. Edelliskaudelta tuttuun tapaan lavalle nousi vuoron perään julkisuudesta tuttuja suomalaisia, jotka piileskelivät näyttävien pukujen takana.

Niin juontaja Ile Uusivuori kuin panelistit Maria Veitola, Jenni Kokander, Christoffer Strandberg ja Janne Kataja arvuuttelivat kiivaasti, ketkä tällä kertaa ovat todellisuudessa maskien takana. Illan päätteeksi yksi hahmoista joutui paljastamaan henkilöllisyytensä ja tällä kertaa Pöllö-nimiseksi hahmoksi paljastui juontaja Marja Hintikka.

Ohjelma herätti tälläkin kertaa vilkasta keskustelua sosiaalisessa mediassa. Viestipalvelu Twitterissä muun muassa arvuuteltiin kiivaasti kuuden jaksossa esiintyneen hahmon todellisia henkilöllisyyksiä.

Hahmojen henkilöllisyyksiä arvuuteltiin Twitterissä ahkerasti.

Arvausten lisäksi ohjelma poiki myös valtaisan määrän positiivista palautetta Twitter-käyttäjiltä. Monet kiittelivät formaattia siitä, että se on omiaan kokoamaan koko perheen television ääreen. Kuten viime keväänä, myös tällä kertaa ihmiset iloitsivat ohjelman paluusta televisioon juuri nyt, kun koronarajoituksia on taas kiristetty.

– Ihan parasta viihdettä. Kotona kova kisa menossa ja taas osuu aikaa jolloin on paljon koronarajoituksia, eräs kiitteli.

– Olen koukussa. Tämä on kyllä mainio formaatti, komppasi toinen.

– Taas käy kuten viime keväänä. Kaikki äänet kuulostavat todella tutuilta, mutta en silti keksi, kuka on kuka, tuskaili kolmas.

– Masked Singer Suomi jaksaa aina hämmentää... Myös nyt uudella kaudella. Ei pitänyt katsoa, mutta taas tätä tapitetaan, tunnusti eräs Twitter-käyttäjä.

– Masked Singer Suomi! Lauantai-illat on taas pelastettu, hehkutti yksi katsoja kommentissaan.

Pakkasen todellinen henkilöllisyys aiheutti katsojille päänvaivaa.

Erityisen vaikutuksen television katsojiin vaikutti tehneen toisena esiintynyt Pakkanen. Tuomarit veikkasivat, että englanniksi kommunikoineen hahmon takana piileskelisi joko Renny Harlin tai David Hasselhoff.

Twitterissä Pakkasen esitystä hehkutettiin vuolaasti ja arvuuttelu hahmon todellisesta henkilöllisyydestä kävi myös kiivaana. Kotikatsomoissa veikkailtiin Pakkasen olevan näyttelijä Ron Moss tai Lordi-yhtyeen solisti Tomi Putaansuu.

Pakkasen todellinen henkilöllisyys kuitenkin oli monelle Twitter-käyttäjälle täysi mysteeri. Twitterissä myös hehkutettiin kilpaa Pakkasen laulutaitoja ja karismaa.

– Jestas, kun on mahtava tämä Pakkanen, hehkutti eräs Twitter-käyttäjä.

– Pakkanen on heittämällä suosikkihahmoni koko ohjelmassa, komppasi toinen.

– En olisi koskaan uskonut sanovani näin, mutta Pakkanen on upea, kolmas Twitter-käyttäjä yhtyi kehuihin.

– Pakkanen voi olla Lordi mutta en usko. Koska englantia puhuvat, niin tuskin on suomalainen henkilö kyseessä. Ron Moss olisi kova veto, arvuutteli eräs kommentissaan.

Keiden sinä arvelet piileskelleen maskien takana? Kerro veikkauksesi kommenteissa!

Masked Singer Suomi lauantaisin kello 19.30. MTV3-kanavalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?