Big Brother -talon bileet lähtivät käsistä – ilta päättyi kaaokseen - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Big Brother -talon bileet lähtivät käsistä – ilta päättyi kaaokseen

Big Brother -talossa juhlittiin perjantaina alkoholin voimin, kun osa asukkaista sai bileet ja osa toimi heidän palvelijoinaan.

17.10.2020 10:27

Big Brother -talossa vietettiin perjantai-iltana railakkaita bileitä, joihin saivat osallistua katsojien valitsema Timo sekä Sami, Arttu ja Joel. Muut asukkaat joutuivat toimimaan juhlaväen palvelijoina ja huolehtimaan heistä illan ajan. Ilta päättyi lopulta kaaokseen, kun kaksi asukasta oksenteli pitkin taloa.

Juhlat aiheuttivat jo alkuunsa ongelmia, kun Sami innostui kittaamaan viiniä turhan nopealla tahdilla. Hän ehti kumota kokonaisen pullollisen valkoviiniä jo bileiden ensimmäisen tunnin aikana. Lopulta isoveli puuttui Samin juomiseen ja käski Katia juottamaan hänelle alkoholin sijaan vettä.

Samin humalatila yltyi kuitenkin roimasti ja saunassa hänelle tuli huono olo. Lopulta Sami hoiperteli saunasta ulos ja oksensi keskelle terassia.

– Mä huomasin sen jo Samista, ku se vähän tossa pyöri. Mä sanoin, että älä oksenna paljuun, Joel sanoi saunassa.

Palvelijana toiminut Paula selosti tilannetta saunojille Samin oksentaessa yhä ulkona.

– Kuulittehan te? Kessu oksensi koko pihan täyteen, hän kertoi kauhistuneena.

Samin ilta loppui lyhyeen, kun Marko talutti hänet vessan kautta nukkumaan ja auttoi häntä vaihtamaan päälleen kuivat vaatteet.

Kun yksi bilettäjä oli poissa pelistä jo alkuillasta, sai Timo sai valita hänen tilalleen uuden juhlijan. Hän valitsi mukaan Ellan, joka liittyi bileisiin innokkaasti. Ellan juhlatunnelmat kiihtyivät huippuunsa vain muutamassa tunnissa ja pian koko bileporukan tunnelma oli railakas.

Hieman myöhemmin Big Brother käski Joelin ja Artun siirtyä nukkumaan. Arttu totteli ohjeita kiltisti, mutta Joelilla oli vaikeuksia uskoa yöunien olevan hänen omaksi parhaakseen. Hän vaelsi ympäri taloa ja keskusteli niitä näitä muiden asukkaiden kanssa sekä toisteli erilaisia sananparsia.

Lopulta myös Joel saatiin nukkumaan ja Marko pääsi nukuttamaan juhlijaa. Joel yritti itsepintaisesti vielä nousta ylös, mutta Marko käskytti hänet painamaan pään tyynyyn.

Samin tapaan myös Ellan ilta päättyi oksennuskimara, joka alkoi makuuhuoneessa. Ella oksensi sänkyynsä kolmesti ja Marko ja Kristiina riensivät hätiin, siivoamaan sotkua ja viemään Ellan suihkuun.

Lopulta Ella torkkui kylpyhuoneen lattialla palvelijoina toimivien asukkaiden valvoessa hänen ja muiden humalaansa pois nukkuvien hyvinvointia. Kaikki juhlijat oli saateltu nukkumaan jo puolenyön aikaan, joten juhlat eivät jatkuneet aamuyön pikkutunneille asti.

Artikkelia muokattu klo 11:41: Ellaa auttoivat aluksi Marko ja Kristiina, ei Kati, kuten jutussa aiemmin kerrottiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?