Näin sujui Ensitreffit alttarilla -parin hääyö – vastaavat eroottiseen kysymykseen tv:ssä - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Näin sujui Ensitreffit alttarilla -parin hääyö – vastaavat eroottiseen kysymykseen tv:ssä

Ensitreffit alttarilla -sarjassa avioituneilta Anniinalta ja Villeltä kysytään eroottinen kysymys Tuttu Juttu Show -ohjelmassa.

16.10. 12:03

Lauantai-iltana MTV3-kanavalla Tuttu Juttu Show -parisuhdevisailussa nähdään Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Anniina Marjamäki ja Ville Manner. Heidän kanssaan jaksossa kilpailee nyrkkeilypariskunta Eva Wahlström ja Niklas Räsänen.

Ohjelmassa on kohta, jossa pariskunnat saavat valita yleisö- tai erotiikkakysymyksen. Anniina valitse yleisökysymyksen, kun taas Ville puolestaan valitsee erotiikkakysymyksen.

Ohjelman juontaja Timo Koivusalo kysyy Villeltä parin hääyöstä.

– Kun teillä oli Ensitreffit alttarilla, niin oliko myös hääyönä ensi...? Koivusalo kysyy vihjailevasti

Ville nauraa makeasti ennen kuin vastaa:

– Tuota...kyllähän se oli, Ville vastaa hymyilevästi.

Tuttu Juttu Show’n lauantai-iltaisessa jaksossa nähdään Ensitreffit alttarilla -pari Anniina Marjamäki ja Ville Manner sekä nyrkkeilypariskunta Eva Wahlström ja Niklas Räsänen. Ohjelman juontavat Timo Koivusalo ja Susanna Laine.­

Kuten ohjelmaan kuuluu, Anniinalla on kuulokkeet korvillaan, joten hän ei kuule aviomiehelleen esitettyä kysymystä tai tämän vastausta. Kun Anniina kuulee miehensä valinneen erotiikkakysymyksen yleisökysymyksen sijaan, hän alkaa nauraa.

– Yllättävä valinta, Anniinan naurahtaa.

Ohjelman toinen juontaja Susanna Laine esittää saman kysymyksen Anniinalle:

– Kun te olitte tässä Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, niin oliko myöskin ensitreffit sänkykammarissa sillä samalla kertaa sitten hääyönä?

Anniina vastaa kysymykseen hieman kierrellen:

– No kai nyt hääyönä yleensä tapahtuu kaikenlaista, Anniina vastaa hymyillen yleisön taputtaessa.

Ville ja Anniina Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Tv-katsojat muistavat parin siitä, että heidät nähtiin sarjassa usein nauravaisina.­

Anniina ja Ville avioituivat Ensitreffit alttarilla -sarjan kuudennella tuotantokaudella. Parin häitä juhlittiin kesällä 2019. Pari oli tuotantokauden ainut pari, joka jatkoi yhdessä, muut parit erosivat. Anniinan ja Villen lisäksi sarjassa pareina nähtiin Katja ja Olli sekä Heidi ja Oskari.

Tuttu Juttu Show lauantaina klo 21.00 MTV3-kanavalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?