Suora lähetys juuri nyt! Elokuva-alan kirkkaimmat tähdet kokoontuvat Jussi-gaalaan - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Suora lähetys juuri nyt! Elokuva-alan kirkkaimmat tähdet kokoontuvat Jussi-gaalaan

Suorassa lähetyksessä nähdään Jussi-gaalan punaisen maton kiinnostavimmat vieraat sekä kotimaisen elokuvan tähtien juhlatunnelmaa. Gaalaa juhlitaan tänä vuonna tiukoin poikkeusjärjestelyin.

14.10. 11:51

Jussi-palkinnot vuoden 2019 parhaille kotimaisille elokuville ja niiden tekijöille jaetaan torstai-iltana Helsingin Kaapelitehtaalla. Palkinnot oli tarkoitus jakaa jo keväällä, mutta koronaviruksen vuoksi Jussi-gaala siirrettiin syksyyn. Jussi-palkinnot jaetaan tänä vuonna 74. kerran.

IS seuraa Jussi-gaalan punaisen maton juhlahumua suorassa lähetyksessä ja haastattelee juhlien kiinnostavimpia kutsuvieraita. Suoran lähetyksen juontavat toimittajat Mira Hurmas ja Noora Hapuli.

  • ISTV:n suora lähetys katsottavissa artikkeliin ilmestyvästä videoikkunasta kello 16.30 alkaen.

Näyttelijöistä ehdokkaina ovat parhaasta naispääosasta Mimosa Willamo (Aurora), Jaana Saarinen (Äiti) sekä Suvi-Tuuli Teerinkoski (Diva of Finland). Miespääosasta ehdokkuuden nappasivat Matti Ristinen (Olen suomalainen), Pekka Strang (Koirat eivät käytä housuja) sekä Amir Escandari (Aurora).

Sivuosaehdokkuudet saivat tänä vuonna naisista Miitta Sorvali (Aurora), Pirjo Lonka (Tuntematon mestari) ja Oona Airola (Aurora) sekä miehistä Chike Ohanwe (Aurora), Ylermi Rajamaa (Risto Räppääjä ja pullistelija) sekä Johannes Holopainen (Tottumiskysymys).

Jussi-gaala järjestetään tänä vuonna turvallisuussyistä poikkeusjärjestelyin. Filmiaura on päättänyt pitää väkimäärän alle 500 hengessä ja juhlaan saapuu hieman yli 400 vierasta, joista pääosa on ehdokkaita, ehdokasyhtiöiden edustajia ja yhteistyökumppaneita.

Turvallisuudesta huolehditaan illan aikana turvaohjeistuksia noudattaen. Vieraat saavat etukäteen tarkat ohjeet juhlan turvajärjestelyistä sekä juhlaan saapumisesta, joka järjestetään porrastetusti kahdesta eri ovesta. Vieraat siirtyvät ovelta suoraan omille paikoilleen pöytiin, jotka on sijoitettu turvavälein. Kasvomaskien käyttöä suositellaan käytettäväksi tilaisuudessa ja pakollinen se on sisään- ja poismenon yhteydessä.

Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävän palkintogaalan lähettää suorana lähetyksenä MTV3 klo 19.30 alkaen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?