Peitto heilui jälleen Big Brother -talossa! Arttu ja Ella antautuivat toisilleen yön pimeinä tunteina: ”Hirveä litinä ja lotina” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Peitto heilui jälleen Big Brother -talossa! Arttu ja Ella antautuivat toisilleen yön pimeinä tunteina: ”Hirveä litinä ja lotina”

Arttu ja Ella ovat viihtyneet tiiviisti yhdessä Big Brother -talossa. Kaksikon lämpimät välit eivät ole jääneet muilta asukkailta huomaamatta.

14.10. 9:38

Tiistai-iltana Big Brother -talossa läheisissä väleissä viihtyneet Arttu ja Ella eivät voineet enää vastustaa lemmenleikkien kutsua, vaan antautuivat muiden vielä hereillä ollessa peitonalaisiin leikkeihin.

Eilen illalla Big Brother antoi asukkaille luvan mennä nukkumaan. Jo tuttuun tapaan Ella ja Arttu makoilivat tiiviisti kiinni toisissaan ja valojen sammuessa tunnelma alkoi käydä kaksikon välillä kuumemmaksi.

Kun kaksikon peitonalainen leikki päättyi, Ella kuiskasi Artulle lähtevänsä käymään vessassa. Sieltä Ella jatkoi matkaansa vielä ulos. Ellan lähdettyä myös nukkuvaa esittänyt Joel nousi ja lähti makuuhuoneesta viettämään aikaansa yöpartion kanssa ulos.

Ulkona Ella sai tapahtumista kuittailua osakseen. Olli-Pekka kyseli, oliko kaksikolla kenties jälleen käsipeliä.

– Ei, Ella väitti.

– Tais vähä olla, Joel tokaisi.

Tilanne huvitti muita talon asukkaita. Olli-Pekka vetosi myös silminnäkijähavaintoihin. Ella naureskeli yöpartion jäsenten kuittailuille aiheesta ja epäili miesten olevan vain kateellisia.

– Mä lähin pois ku hirvee litinä ja lotina, Joel täräytti.

– Nyrkkipyykkiä, Olli-Pekka kuittaili asukkaiden pyykinpesuun liittyvän viikkotehtävän hengessä.

Ella ja Arttu ovat jo useamman viikon nukkuneet tiiviisti vierekkäin ja tiettävästi kerran aiemmin olleet intiimeissä tekemisissä toistensa kanssa. Viime viikolla Ella paljasti Roopelle ”helpottaneensa” Artun oloa yön pimeydessä.

– No pelkkä hand job, Ella tunnusti tuolloin.

Tapahtuman jälkeen Ella ja Arttu olivat jatkaneet lusikointia ja nukkuneet kiltisti yhdessä. Ella tunnusti Roopelle, ettei kadu tapahtunutta. Hän ei myöskään sulkenut pois sitä mahdollisuutta, että tilanne toistuisi.

– Mut olis voinu jättää tekemättä ehkä, hän pohti.

– Mut sä teet sen anyways uudestaan kohta, Roope arveli.

Big Brother koostelähetys maanantaista lauantaihin Nelosella kello 22. Yksi asukas häädetään sunnuntaisin suorassa lähetyksessä kello 21 alkaen. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?