Aki Palsanmäki hiiltyy totaalisesti, kun Heli-vaimo käpälöi hänen puhelintaan – paiskaa laitteen lattialle ja lähtee lätkimään - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Aki Palsanmäki hiiltyy totaalisesti, kun Heli-vaimo käpälöi hänen puhelintaan – paiskaa laitteen lattialle ja lähtee lätkimään

Suomen huutokauppakeisari palaa ruutuihin tiistaina. Jaksossa nähdään, miten Aki Palsanmäki menettää hermonsa vaimolleen.

12.10.2020 21:05

Suomen huutokauppakeisarin 13. tuotantokausi alkaa Nelosella tiistaina. Kaudella päästään jälleen seuraamaan Hirvaskankaan huutokauppaa, Aki ja Heli Palsanmäen arkea ja apumies-Markun askartelua.

Nelosen tiedotteen mukaan Palsanmäet käyvät tulevalla kaudella kauppaa muun muassa Popedan rumpalin Lacu Lahtisen, The Voice of Finland -voittajan Markus Salon, mediapersoona Wallu Valpion, Youtube-tähti Miska Haakanan, aikuisviihdetähti Henry Saaren ja laulaja Meiju Suvaksen kanssa.

Ohjelmassa nähdään jälleen myös Palsanmäkien arjen kiemuroita, joita aiheuttaa muun muassa Helin tee-se-itse-projekti, joka ei miellytä Akia alkuunkaan.

Heli nimittäin innostuu askartelemaan puolisolleen iskunkestävät puhelimenkuoret kuumaliiman avulla. Hän asettelee huutokauppakeisarin vanhan kännykän talouspaperin päälle näyttö alaspäin ja alkaa tursuttaa liimaa sen päälle. Mallina projektissa toimii Helin älypuhelin, jossa komeilevat apumies-Markun askartelemat, kauniit liimakuoret.

– Mä sain ihan hirveän hyvän idean tossa aamutuimaan, että Akin kännykkä tarvitsee suojakuoret, koska se vaalii sitä vanhaa romupuhelintaan ja mun mielestä siihen olisi hyvä pistää suojakuoret, niin jos se tippuu lattialle, se ei mene ainakaan rikki, Heli selostaa tohkeissaan kameralle.

Helin projekti ei kuitenkaan suju kovin mallikkaasti, vaan hän saa puhelimen päälle aikaiseksi lähinnä tahmaisen liimaläjän. Kun Aki Palsanmäki porhaltaa paikalle ja tajuaa, mitä hänen vaimonsa puuhailee, menettää hän hermonsa välittömästi.

– Mitä jumankekka sä täällä oikein touhuat? Siihen pitäisi tulla tänään puheluita vaikka kuinka paljon, Aki täräyttää.

– Kyllä se on soinutkin, mutta nyt ei kerkiä vastaamaan, Heli vastaa.

– Lopeta! Sehän särkyy, Aki kauhistuu.

Heli esittelee puolisolleen Markun askartelemia kuoria, mutta ne eivät tee Akiin vaikutusta, sillä hän ei usko vaimonsa pystyvän samaan.

– Ei se ehkä ole ollut puhelin alla, kun se kuoria on rakentanut, Aki toteaa nyrpeästi.

– Puhelin on pilalla. Sillä ei voi soittaa, sillä ei voi lähettää tekstiviestiä, siellä on yli 700 numeroa muistissa, hän paasaa.

Heli lohduttaa puolisoaan ja kertoo, että nyt puhelin sentään kestää iskuja.

– Se on viisainta, että Markku tekee kuoret, eikä tämä ole edes iskunkestävä, Aki pamauttaa ja viskaa puhelimensa lattialle samalla, kun hän lähtee lätkimään.

Heli on kuitenkin tyytyväinen työhönsä, sillä hän uskoo, että puhelin olisi varmasti hajonnut Akin viskatessa sen nurkkaan, mikäli kuoria ei olisi ollut. Toisaalta puhelin ei olisi myöskään ollut liimautunut kiinni talouspaperiin eikä kuorille olisi ehkä ylipäätään tullut käyttöä.

– Jos en olisi tehnyt niitä, ei se olisi varmaan hermostunut ja heittänyt sitä maahan... Heli pohtii.

Suomen huutokauppakeisari Nelosella tiistaisin klo 20.00.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?