Ensitreffit alttarilla -parin yhteinen juhannus päättyy kiusalliseen välikohtaukseen – pian sulhanen tunnustaa kameroille murheellisen seikan - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Ensitreffit alttarilla -parin yhteinen juhannus päättyy kiusalliseen välikohtaukseen – pian sulhanen tunnustaa kameroille murheellisen seikan

Ensitreffit alttarilla -sarjassa avioituneiden Katin ja Jannen suhteessa on tapahtunut merkittäviä muutoksia sitten hääpäivän.

Tulevassa Ensitreffit alttarilla -jaksossa Kati ja Janne pääsevät viettämään yhdessä juhannusta.­

12.10. 8:47

Tulevassa Ensitreffit alttarilla -jaksossa neljä vastavihittyä pariskuntaa ovat kukin palanneet häämatkaltaan. Nyt edessä on seuraava haaste, kun parit pääsevät tutustumaan toistensa koteihin ja kokeilevat jopa asumista saman katon alla.

  • Jos et halua lukea juonipaljastuksia, älä lue artikkelia tämän pidemmälle.

Tulevassa jaksossa vastavihityt Kati ja Janne pääsevät muiden parien tapaan viettämään ensimmäistä yhteistä juhannustaan. Parin hääpäivänä lupaavalta vaikuttaneen avioliiton ylle on kuitenkin lipunut tummia pilviä sen jälkeen, kun Kati häämatkalla kertoi läheisyyden ahdistavan häntä.

– Häämatkan jälkeen mulle tuli sellainen olo, että tarvii fyysisesti enemmän tilaa. Meillä on Jannen kanssa erilainen tarve siihen läheisyyteen, Kati pohtii kameroille tulevassa jaksossa.

Kati ja Janne suuntaavat juhannuksen viettoon Katin yhdessä Katin ystävien kanssa. Juhannuksenviettoa edeltää yhteinen kauppareissu, joka saa Katin hermot koetukselle. Kati tunnustaa kameroille hermostuvansa helposti silloin, kun asiat eivät etene hänen haluamallaan tavalla. Kati myös sanoo huomanneensa muutoksen Jannen käytöksessä.

– Mua hermostuttaa, jos mulla on sellainen tunne, että asiat eivät etene. Yritin minimoida sen, ettei mua alkaisi hermostuttaa, Kati selittää.

– Musta tuntuu, että Janne vähän varoo tällä hetkellä mitä hän sanoo tai tekee, Kati jatkaa.

Janne tunnustaa kameroille, että jännittää ottaa Katiin fyysistä kontaktia.­

Pariskunnan yhteisen juhannuksen tiimellyksessä pintaan nousee jälleen keskustelu Katin ahdistuksesta, jonka liika fyysinen läheisyys hänelle aiheuttaa. Tunnelma Katin perheen kesämökille äityy jopa kiusalliseksi, kun pari poseeraa yhdessä kameralle kesäisiä yhteiskuvia varten ja Kati kuittailee Jannelle tämän läheisyyden kaipuusta.

– No nyt ei mitään pusukuvia. Mä näen Jannen ilmeestä, että se haluaisi ottaa pusukuvan, Kati piikittelee.

– Nyt se haluaa pussata. Mä näen ilmeestä, Kati jatkaa kuittailuaan.

Tulevassa Ensitreffit alttarilla -jaksossa Kati ja Janne pääsevät viettämään yhdessä juhannusta.­

Myöhemmin Janne kertoo tunnelmistaan kameroille. Vaikka Janne painottaa uskovansa edelleen parin avioliittoon tunnustaa hän kameroille, että Katin ahdistuksen myötä fyysisen läheisyyden ottaminen on alkanut jännittää häntä.

– Kun me ollaan Katin kanssa yhdessä, niin sellaista fyysistä etäisyyttä en niin tarvitse. Minusta tuntuu tosi hyvältä, kun hän vähän koskettaa tai ohi kulkiessa silittää, Janne selittää kameroille.

– Haluaisin antaa samalla mitalla takaisin, mutta pikkuisen jännittää sitten, että kuinka paljon uskallan osoittaa kiintymystä hänelle ja huomioida häntä, Janne tunnustaa.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 MTV3-kanavalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?