Niko häädettiin BB-talosta – näin hän kommentoi putoamistaan: ”Jos olen rehellinen...” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Niko häädettiin BB-talosta – näin hän kommentoi putoamistaan: ”Jos olen rehellinen...”

Jälleen yksi kilpailija sai lähteä BB-talosta.

27.9. 22:20

Big Brother -talosta häädettiin sunnuntaina kolmantena asukkaana Niko. Tällä viikolla BB-talossa häätöäänestykseen nimettiin Niko, Roope, Kristiina, Sami ja Marko.

Niko, 25, poistui talosta hymyillen. Hän kuvaili ajatuksiaan häädöstä juontaja Elina Kottosen haastattelussa.

– Jos olen rehellinen, niin ehkä olen jopa vähän helpottunut. Oli se jännitys odottaessa. Olin myös pettynyt, kun näin muiden kasvot ja jouduin lähtemään ovesta ulos. Tulee ikävä heitä, Niko kuvaili haastattelussa.

Nikon mukaan tärkeintä oli, ettei hän putoaisi ensimmäisenä. Hän myös myönsi kaivanneensa toisinaan omaa aikaa.

– Vaikeinta oli nukkua öisin, kun oli niin monta kuorsaajaa, mies hymähti.

Iranissa syntyneen Nikon yksi isoimpia motiiveja lähteä Big Brother-taloon oli se, että hän halusi puhdistaa maahanmuuttajien maineen toimimalla positiivisena esimerkkinä.

Niko vietti suurimman osan ajastaan BB-mökillä.­

Asukkaat perustelivat nimeämisvalintojaan. Paulan mukaan hän ei tullut Nikon kanssa kovin hyvin juttuun ja heillä oli vähiten yhteistä. Samin mielestä Nikolla meni välillä ”oma ego kaiken edelle”.

Big Brother -talon asukkaat muuttivat kuluneella viikolla kaikki saman katon alle. Tämän viikon nimeämisissä asukkaat pääsivät ensimmäistä kertaa nimeämään vapaasti toinen toisiaan. Asukkaat hämmentyivät, kun häätöuhan alle joutui tällä kertaa viisi henkilöä. Kaikki valitut olivat mökkiläisiä.

Aiemmin talosta on häädetty Tiia ja Minna. Lisäksi talon on jättänyt Sini, jonka mies haki hänestä avioeroa talon ulkopuolella. Sini poistui talosta pian sen jälkeen, kun uutinen avioerohakemuksesta tuli julki.

Big Brother Suomen koostelähetykset Nelosella maanantaista lauantaihin kello 21. Big Brother Suomi Live ja asukkaan häätö sunnuntaisin kello 21.

Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?