Romanssihuhut käynnistivät rajun riidan Big Brother -asukkaiden keskuudessa – Nikon ja Paulan välienselvittely äityi rumaksi - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Romanssihuhut käynnistivät rajun riidan Big Brother -asukkaiden keskuudessa – Nikon ja Paulan välienselvittely äityi rumaksi

Big Brother -mökillä vitsailu Samin ja Paulan potentiaalisesta romanssista oli omiaan käynnistämään riidan asukkaiden keskuudessa.

21.9. 13:19

Big Brother -talosta häädettiin sunnuntaina toisena asukkaana Minna. Big Brother -talon mökissä asuvat kilpailijat nimesivät lauantaina häätöäänestykseen Minnan ja Samin. Suntiona työskentelevä Minna oli häätöuhan alla jo toista viikkoa peräkkäin ja viime viikolla hänet valehäädettiin talosta mökkiin.

Sunnuntaina mökillä oli kireä tunnelma Minnan häädön jälkeen. Mökkiläisillä oli jo ennen Minnan kotiinlähtöä ollut hieman sanaharkkaa siitä, miten ihmiset puhuvat toisistaan. Kristiina, Niko ja Roope olivat heittäneet joskus aiemmassa yhteydessä vitsiä siitä, että häätöäänestyksessä olleen Samin ja Paulan välille voisi kenties olla syttymässä romanssi.

Paula ei kuitenkaan vitsailusta perustanut ja hermostui pian Nikolle. Big Brother -mökin nuorin asukas Kristiina yritti laukaista tulenaraksi äityneen tilanteen. Niko kertoi Kristiinalle lopettaneensa jo kaksikon välille syttyneen riidan mutta ihmetteli, että Paula oli nostanut asian uudestaan esiin.

– Sä oot 40-vuotias nainen, mun äidin ikäinen, älä oo mikään 18, Niko täräytti Paulalle.

Big Brother -mökin asukkaat selvittelivät välejään sunnuntain häätöäänestyksen jälkeen.­

Paula hermostui Nikon nostaessa esiin hänen ikänsä. Niko itse oli kuitenkin vakaasti sitä mieltä, että Paulan pitäisi olla suoraselkäisempi ja puhua asioista suoraan eikä puhua pahaa ihmisistä heidän selkiensä takana.

– Mähän eilen sanoin suoraan ja sä kielsit sen! Mikä suoraselkäinen 24-vuotias sä oot? Paula kiivastui Nikolle.

– Emmä pyydä tollaselta epäkypsältä ihmiseltä anteeksi, Niko laukoi takaisin.

Kristiina yritti yhä saada tilanteen rauhoittumaan myöntämällä, että hän, Roope ja Niko olivat keskustelleet viime kauden asioista ja oli valmis pyytämään anteeksi. Roopea tämä ei miellytänyt.

– Ihan turha lähtee työntää bussin eteen, Roope kiihtyi vuorostaan Kristiinalle.

Olli-Pekka ja Sami eivät olleet selvästi lainkaan mukana kolmikon välienselvittelyssä ja ihmettelivät vierestä porukan kiivasta sananvaihtoa. Suurin ongelma kaikilla oli lopulta selvästi selän takana puhuminen ja asioiden vääristely.

Lopulta Niko pyysi anteeksi Paulalta ja Paula hyväksyi anteeksipyynnön. Kesken kättelyn riita meinasi kuitenkin lähteä uudestaan käyntiin.

Kristiina haluasi lopettaa koko riidan ja tunnusti oman osallisuutensa, mutta Roope oli edelleen sitä mieltä, että hän aiheutti koko homman, eikä näin ollen suostu ottamaan syitä niskoilleen. Hän oli omasta mielestään ollut keskusteluissa mukana vain myötäilemässä.

Riita saatiin lopulta sovittua ja mökkiläiset pyytelivät kukin vuorollaan omia reaktioitaan anteeksi. Paula ylisti erityisesti Kristiinaa. Hän kehui erityisesti Big Brother -talon nuorimman asukkaan kypsää käytöstä riitatilanteessa.

– No mä yritän olla tyyni, Kristiina kuittasi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?