Iina Kuustosen mikrofoni meni yllättäen päälle Putouksen suorassa lähetyksessä – tähti pahoitteli lipsahdustaan nolona - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Iina Kuustosen mikrofoni meni yllättäen päälle Putouksen suorassa lähetyksessä – tähti pahoitteli lipsahdustaan nolona

Putous AllStars -kauden avausjaksossa nähtiin siskokset Iina ja Minka Kuustonen sekä heidän muusikkoisänsä Mikko Kuustonen.

Iina Kuustoselta pääsi sammakko suustaan suorassa lähetyksessä.­

19.9. 21:22

Lauantai-iltana alkaneella Putous AllStars -kauden avausjaksossa ohjelman näytönpaikkaosuuteen joutuivat siskokset Iina Kuustonen ja Minka Kuustonen.

Ennen näytönpaikkaosuutta kauden ensimmäisen jakson juontaja Joonas Nordman jututti siskoksia. Ensimmäiseksi Nordman otti esille sen, kuinka ”hyvä” Iina Kuustonen on ollut aina vitsinmurjaisussa.

– Joo, se oli mun vahvuusalue, Iina Kuustonen sanoi ennen kuin yleisölle näytettiin pätkiä aiemmilta Putous-kausilta.

Näissä pätkissä Iina Kuustonen jäätyi aina, kun tehtävänä oli kertoa vitsi tyylillä ”mitä yhteistä on...”.

Siskokset Minka ja Iina Kuustonen nähdään tänä syksynä ensi kertaa yhdessä Putouksessa.­

Minka Kuustoselle Nordman totesi, että tälläkin on ollut tähtihetkensä ohjelmassa. Tämän tokaisun jälkeen studioyleisölle ja tv-katsojille näytettiin pätkä, jossa Minka Kuustonen kaatuu tasapainolaudalla samalla, kun ohjelmaa tuolloin juontanut Roope Salminen ja muut ohjelman tekijät sekä yleisö repeävät valtavaan naurunremakkaan.

Nordman kysyi Minka Kuustoselta, mitä kyseisessä tilanteessa oikein tapahtui.

– En ihan tarkkaan hahmota, mitä siinä tapahtui. Meillä oli kuitenkin hahmojen vaihto ja minä sain hahmokseni Isä Nitron. Isä Nitron kaapu sitten jäi saman tien sähköskootterin alle ja minä ajoin saman tien seinää päin ja kaaduin, Minka Kuustonen muisteli naureskellen.

Minka Kuustonen kaatui sketsihahmonaan sähköskootterilla kevään 2017 Putouksessa.­

Näytönpaikassa siskokset saivat tehtäväkseen keksiä vitsejä siitä, mitä on eroa isällään Mikko Kuustosella ja Jeesuksella. Kuustoset saivat suunnitella vitsejään 15 minuutin ajan.

Siskokset suunnittelivat vitsejään kahdestaan studion oikeassa kulmassa samalla, kun tv:ssä näytettiin studion vasemman kulman tapahtumia. Aina välillä siskosten mikrofoni pantiin päälle ja yleisö kuuli, kuinka he suunnittelivat vitsejään.

Kuustoset joutuivat näytön paikan eteen Putouksen ensimmäisessä suorassa lähetyksessä.­

Ensimmäistä kertaa, kun mikrofoni meni päälle, Iina Kuustonen ei tainnut tietää tai muistaa asiaa, siltä häneltä pääsi v-alkuinen kirosana.

– Mitä eroa on iskällä ja Jeesuksella...voi v***u! Ai sori! Iina Kuustonen parahti.

Seuraavalla kerralla, kun mikrofoni pantiin päälle, siskokset pohtivat, että ”Jeesuksella oli 12 kaveria, mutta onko Mikko Kuustosella enemmän.” Lopulta 15 minuutin päästä siskosten kolme vitsiä käsittänyt vitsikokoelma esiteltiin yleisölle ja tv-katsojille.

Tuolloin lavalle saapuivat myös itse Mikko Kuustonen sekä Jeesukseksi pukeutunut Riku Nieminen. Kuustoset esittivät isälleen kolme kertaa kysymyksen: ”mitä eroa on Mikko Kuustosella ja Jeesuksella?”

Ensimmäisen kohdalla he pahoittelivat jo sanomisiaan.

Siskokset joutuivat pilailemaan isänsä kustannuksella tv-katsojien edessä.­

– Mitä eroa on Mikko Kuustosella ja Jeesuksella? Anteeksi iskä, mutta Jeesusta me ei olla lähettämässä hoitokotiin, siskokset sanoivat.

Mikko Kuustonen nauroi vitsille, mutta seuraavan vitsin kohdalla hän repesi valtavaan nauruun vatsaansa pidellen. Vieressä Jeesuksen asussa seissyt Riku Nieminen taputteli Kuustosen selkää tämän nauraessa.

Toinen vitsi kuului näin:

– Mitä yhteistä on Mikko Kuustosella ja Jeesuksella? Jeesuksen comebackia odotetaan innoissaan.

Kolmas vitsi kuului näin:

– Jeesus ei luule olevansa Mikko Kuustonen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?