Suurin pudottaja -kisaaja Bile-Dani pelkää joutumista Aki Mannisen valmennustiimiin – ”Olen yrittänyt iskeä sen mimmiä” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Suurin pudottaja -kisaaja Bile-Dani pelkää joutumista Aki Mannisen valmennustiimiin – ”Olen yrittänyt iskeä sen mimmiä”

Daniel Lehtonen eli Bile-Dani ei odota innoissaan sitä, mikäli joutuisi Aki Mannisen valmennettavaksi. Miehet tuntevat toisensa Temptation Island Suomi -sarjan ensimmäiseltä tuotantokaudelta.

Suurin pudottaja Suomi -sarjan kisaajia valmentava Aki Manninen ja ”Bile-Dani” Lehtonen nousivat molemmat julkisuuteen Temptation Island -sarjasta.­

17.9. 7:15

Temptation Island Suomi- ja Hottikset-tosi-tv-ohjelmista alun perin tutuksi tullut ”Bile-Dani” eli Daniel Lehtonen, 29, nähdään uudella Suurin pudottaja Suomi -kaudella karistamassa kilojaan. Laihdutusohjelman ensimmäinen jakso nähdään televisiossa torstai-iltana.

Sarjan avausjaksossa paljastuu, että 175 senttimetriä pitkä Lehtonen painoi kuvausten alkaessa 105,4 kiloa. Lehtonen arvioi ylipainonsa syyksi oman laiskuutensa.

– Se on varmaan vaan omaa laiskuutta. Mitä sitä valehtelemaan. Sanotaan asiat niin kuin ne on: olen laiska ja olen saamaton.

Daniel Lehtonen (kuvassa keskellä) punnittiin Suurin pudottaja Suomi -sarjan kisaajista ensimmäisenä.­

Lehtonen pohtii, ettei vaa’alle astuminen nolottanut häntä.

– Olen yrittänyt aina olla sinut itseni kanssa. Olen nyt minkälainen tahansa, että en häpeä sitä, että tässä on vähän grillimakkaraa ja tässä vähän kyljystä, Lehtonen kuvailee kylkiään puristellen.

Daniel Lehtosella oli selkeä maali, kun hän päätti osallistua Suurin pudottaja -ohjelmaan.­

Lehtonen myös arvioi olevansa sarjan kilpailijoista kilpailuhenkisin. Lehtosen lisäksi ohjelmassa painoaan pudottamassa ovat laulaja Meiju Suvas, laulaja Antti Railio, laulaja Mika Pohjonen, selvännäkijä Claudia Eve, bloggaaja Veera Korhonen, näyttelijä Oskari Katajisto ja drag-artisti Aarni Mikkola ( Jayden Mars). Heidän valmentajinaan toimivat Janni Hussi ja Aki Manninen.

Aki Manninen valmentaa Suurin pudottaja Suomi -sarjan kisaajia yhdessä Janni Hussin kanssa.­

Kun ohjelman juontaja Riku Nieminen kysyy, kenet kisaajat kokevat pahimmaksi kilpakumppanikseen, Lehtonen mainitsee yllättäen valmentaja Aki Mannisen. Lehtonen ja Manninen tuntevat toisensa Temptation Island Suomi -sarjan ensimmäiseltä kaudelta vuodelta 2015. Lehtonen nähtiin sarjassa sinkkuna, kun taas Manninen osallistui ohjelmaan nykyisen vaimonsa Rita Niemi-Mannisen kanssa.

– Pelkään sitä, jos joudun Akin tiimiin. Olen Temppareiden ykköskaudella yrittänyt iskeä sen mimmiä. Luulen, että sieltä voi tulla aika paljon runtuun, Lehtonen pohtii kameralle.

Lehtonen paljastaa avausjaksossa, että hänen tavoitteenaan on pudottaa painoa sen verran, että hänen painonsa alkaisi numerolla kahdeksan.

Tämännäköisenä Bile-Dani eli Daniel Lehtonen nähtiin Temptation Island Suomi -sarjassa vuonna 2015. Lehtonen arvelee, että kiloja on kertynyt, koska hän on ollut laiska.­

– Tiedän, mikä on maalini ja menen sitä kohti. Ihan sama, mitä sieltä tulee vastaan, että onko se Aki Manninen vai onko se tulivuori, niin meikä menee siitä läpi, Lehtonen kuvailee Suurin pudottaja Suomi -sarjassa.

Aki Mannisesta ja Rita Niemestä (nykyään Niemi-Manninen) tuli julkisuuden henkilöitä Temptation Island Suomi -sarjan myötä.­

Suurin pudottaja Suomi -sarja Nelosella torstaisin kello 21. Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat molemmat Sanoma-konserniin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?